çok garip ve çok tedirgin oldum rüyamdan!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nohot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nohot

Kayıtlı Üye
Merhaba. Tam olarak konu açmayı bilememekle beraber, dilerim yanlış bir yerden başlayıpta açmamışımdır.
Geçtiğimiz bayramın 3.günüydü. O kadar yorgun ve stresliydim ki resmen akşama kadar yattım.
Rüyamda kafamı duvara yaslamışım, elimde küçük çocukların kullandığı makaslardan sadece açıp kapatıyorum. Bir anda farkediyorum ki ben saçlarımı kesiyorum! Ama öyle o kadar çok falan değil ama, hemen makası bırakıyorum, elimle avuçlarımın içine alıp çekiştiriyorum ki bir bakıyorum; bir kaç tutam saçım elime geliyor. Arkasından benim için çok önemli, çok değer verdiğim bir ablam var; kolumda oğlum güya ona gideceğim fal falan baktıracağım güya;
Gidiyorum yanına abla n'aptın saçlarına diye bağırıyor, "N'aptın saçlarına? Nasıl gezeceksin bu saçlarla ortalıkta deli misin sen?" diye. Bir ayna buluyorum ve bir bakıyorum çok açık kızıl hatta resmen turuncu evet turuncu saçlarım. Kısacık, hani Sezen Aksu'nun bir zamanki ense aşırı kısa yanlarda hafif uzun, işte o saç tipinden ve ensemdeki saçlarımın en uçları da koyu turuncu yada kızıl bilmiyorum. Amannnnnnnnnnnnnn diyorum ben çok sevdim, herkes ne derse desin ben beğeniyorum. Oradan oğlum kolumda çıkıp gidiyorum...

İnşallah kötü değildir. Ki saç kesmek biraz tedirgin etti, açıkçası yorumları pek beğenmedim ama kısacık saç kesimi ve rengi. İnşallah. Hakkıyla yorumlayacak arkadaşlar çıkar ve beni yönlendirirler. Selametle kalın,iyi akşamlar diliyorum.

Bende böyle buna benzer bir rüya görmüştüm. Saçımın rengi gene kahveydi ama saçım çok kısaydı. Ama sende olduğu gibi ben çok beğeniyordum etrafımdakiler de çok beğeniyordu.
Bazı bilirlere sordurdum; Kesmek sıkıntı ama sonunda saçını beğendiğin için şer sandığın bir şey sana hayır olacak dediler.

Geri