essence
Kayıtlı Üye
merhaba herkese...
2.5 yıllık evliyim ben ...beni çok seven bir eşim olduğun sanıyorum aslında hala...
ama bir sorun var...son 8 aydır sanki yolda,televiziyonda,pc de hep kadınlara bakıp duruyor gibime geliyor...
bu konu yüzünden artık her hafta tartışır olduk...kurana el basıp yemin de etti ama ben yine ikna olamadım ...
sürekli bir vesvese içindeyim ...kabus gibi...
belki diyorum bakan kördür olur ya hani bakarız ama görmeyiz ...
lakin diğer taraftan içimden güçlü bir ses hayır gördüklerin ve hissetiklerin doğru diyor...
ki benim hisslerim hiç yanılmaz çoğu zaman ...
ona zerre güvenim kalmadı ve fena kırıldım ...
mesela bir ara cafedeydik rahat 5 dakkika kadar karşı masaya baktı
o masada da hoşça bir hatun nargile içiyordu ..tabi ben dellendim ....kıza değil nargileye baktım diyo adam ya hemde kurana el bastı
5 dakka mı bakılır nargileye offfffff:boat:
bunun gibi onlarca şey işte ...:banghead:
anlamıyorum sorun bende mi ...yoksa salak yerine mi konuluyorum....
2.5 yıllık evliyim ben ...beni çok seven bir eşim olduğun sanıyorum aslında hala...
ama bir sorun var...son 8 aydır sanki yolda,televiziyonda,pc de hep kadınlara bakıp duruyor gibime geliyor...
bu konu yüzünden artık her hafta tartışır olduk...kurana el basıp yemin de etti ama ben yine ikna olamadım ...
sürekli bir vesvese içindeyim ...kabus gibi...
belki diyorum bakan kördür olur ya hani bakarız ama görmeyiz ...
lakin diğer taraftan içimden güçlü bir ses hayır gördüklerin ve hissetiklerin doğru diyor...
ki benim hisslerim hiç yanılmaz çoğu zaman ...
ona zerre güvenim kalmadı ve fena kırıldım ...
mesela bir ara cafedeydik rahat 5 dakkika kadar karşı masaya baktı
o masada da hoşça bir hatun nargile içiyordu ..tabi ben dellendim ....kıza değil nargileye baktım diyo adam ya hemde kurana el bastı
5 dakka mı bakılır nargileye offfffff:boat:
bunun gibi onlarca şey işte ...:banghead:
anlamıyorum sorun bende mi ...yoksa salak yerine mi konuluyorum....