"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çok acil sitede olanlar bakabilir mi ? LÜtfen!

l'esprit

Kayıtlı Üye
Şuan çok sevdiğim biri üzgün hemde çok .. Ve ben bunu hissediyorum , kalbim sıkışıyor , daralıyorum , soruyorum anlatmıyor da .. ve o uzakta yani yanında olamam :( Ona kalben yanında olduğumu hissettirmek istiyorum nasıl yapabilirim ? Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın . :(

Böyle bir uygulama bilmiyorum ancak arayarak yada mesaj atarak yanında olduğunu belli edebilirsin. Durumunu çok iyi anlıyorum. Belki anlatmak istiyordur da anlatamıyordur sen yinede yanında olduğunu belli et iyi hissetmeni sağlicaktır.

kötü olduğunu hissettiğine göre onu çok seviyor olmalısın... gözlerini kapat tüm kalbinle sevgini hisset onu gözlerinin önünde canlandır ona iyi gelicek sözcükler söyle iyi hissetmesini sağlıycak şeyler... sarıldığınıda düşünebilirsin... gözünün önünde canlandırıp iki kaşının az üstüne odaklan ve iyi hissettiğini söyle iyi geleceği şeyleri söyle odaklan sevgini kuvvetli hissetmen önemli. ben bu yöntemi deniyorum :)

Çok teşekkür ederim . Mesaj atıyorum ancak anlatmayı reddediyor neden bilmiyorum ama ciddi olduğunu düşünüyorum ya da onu yorduğunu bu yüzden bende kötü oluyorum .. :(

Sevgi her şeyin anahtarıdır sevgiyi kabul etmeyecek canlı yoktur ...Siz sadece normalden daha çok sevgi ile o kişiye mesaj atın ya da yaklaşmaya çalışın (konuşmaya) :) Sizde beliren belirtiler ise kişiye kalben bağlı olduğunuz anlamına gelebilir..Siz sevginin ışığını o kişiye hissettirin :) Sizi çok üzüyor ise o kişinin durumu mesaj atmayı kesmeyin hatta arayın bile..Çünkü bu kadar ısrara dayanamaz anlatır ..Ve anlattıktan sonra beraber çözüm bulmaya çalışırsınız :)

En güzeli gidip kocaman sarılmaktır sıkı sıkı hem de,ancak bu saatte uzaktaysa bunu yapmak zor.Ama ben bu durumda arar sesimi duyurur,açmıyorsa da mesaj atar ve "seni çok seviyorum ve ne olursa olsun ben yanındayım,bunu da beraber atlatacağız" derim. Ben-sen dili yerine biz dilini kullanmak bu gibi durumlarda önemlidir,karşınızdaki yanlız olduğunu hissetmez böylece. Umarım sıkıntınızı kısa zamanda halledersiniz.

Çok teşekkürler sordum , sordum anlatmadı , bir çok şey varmış ama biraz değişik biri ve onun bende yeriyle benim onda yerim aynı değil .. Yani mesafeli olarak yanında olduğumu belli ettim ve kalben yanında olduğumu iyi olmasını diledim . Umarım iyi olur . :)

Geri