Çocukken yaşadığım şey

doppelgänger

Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar size çocukken yaşadığım bir anı paylaşmak sizin de fikirlerinizi almak istiyorum şu anda 20 yaşındayım ta yıllar önce olan birşey birazda olsa net hatırlıyorum çek yatta yatıyordum herhalde 10 veya aşşağısı bir yaştaydım uykum gelsin diye etrafa bakayım dedim bide ne göreyim camda bişey bana bakıyordu görünüşünü tarif etmem gerekirse bi çizgi filmde gördüğüm bi karaktere benziyordu tilki ipucu ndaki tilkiye benziyordu tek fark kocaman sarı gözleri vardı gözlerindeki damarları seçebiliyordum doğal olarak çok korktum tipik bir çocuk refleksi olarak hemen bataniyeyi kafama çekip kendimi güvende hissettirdim bi kaç dakika kafamda felaket senaryoları kurduktan sonra usulca battaniyeyi korkarak açıp cama baktım hiç bir şey yoktu sizce basit bir hipnagojik halüsinasyon muydu yoksa başka birşeymi fikirlerinizi merak ediyorum.

Yoruma çok açık. Bir şah görmedi iseniz paranormal bir şey değildir zaten.

Paranormal deneyimler yaşayanlar başkasının deneyimine ortak olmuyorsa tek bir kere yaşamaz.

Var sayalım ki paranormal bir deneyim olsun.

Camda size ne bakmış olabilir ve niçin?

Yoruma çok açık. Bir şah görmedi iseniz paranormal bir şey değildir zaten.

Paranormal deneyimler yaşayanlar başkasının deneyimine ortak olmuyorsa tek bir kere yaşamaz.

Var sayalım ki paranormal bir deneyim olsun.

Camda size ne bakmış olabilir ve niçin?
Şahtan kastınız nedir açabilirseniz sevinirim
Açıkcası niçin camda göründüğü bilmiyorum bunu sizin açıklamanız için yazdım zaten uykuda olmadığıma yüzde doksan beş eminim

Şey yazmak istedim şah diye yazmış klavye hatası.

Dediğim gibi paranormal olması içi tekrar etmesi lazım. Tekrar etmedi ise paranormal değildir.

Dediğim gibi paranormal olması içi tekrar etmesi lazım. Tekrar etmedi ise paranormal değildir.
Hatırlamıyorum belki tekrar etmiştir belkide tekrar etmiştir bildiğim tek şey 20 yıldır yani doğduğunden beri tuttuğum her dal kuruyor şu anda hayal edebileceğindende daha dibin dibindeyim bunu basit dertler olarak yansıtmıyorum veya laf olsun diyede söylemiyorum cevaplar arayan zavallının tekiyim ben eyub değilimki bu şekil sınanayım hissediyorum her seyi hemde bunun normaldan cok anormal olduğunun farkındayım bilinmezlige karşı yapılan bi savaştır bu benim için bilmek öğrenmek her insanın içüdüsel olarak bi davranıştır

Forumunuza baktığımda envai çeşit varlık büyü vesaire vesaire bulunabilir illaki benim durumumunda bi cevabı vardır elbet

Hatırlamıyorum belki tekrar etmiştir belkide tekrar etmiştir bildiğim tek şey 20 yıldır yani doğduğunden beri tuttuğum her dal kuruyor şu anda hayal edebileceğindende daha dibin dibindeyim bunu basit dertler olarak yansıtmıyorum veya laf olsun diyede söylemiyorum cevaplar arayan zavallının tekiyim ben eyub değilimki bu şekil sınanayım hissediyorum her seyi hemde bunun normaldan cok anormal olduğunun farkındayım bilinmezlige karşı yapılan bi savaştır bu benim için bilmek öğrenmek her insanın içüdüsel olarak bi davranıştır

Forumunuza baktığımda envai çeşit varlık büyü vesaire vesaire bulunabilir illaki benim durumumunda bi cevabı vardır elbet
Bence bunun nedeni araştırmak lazım. Yaşadığımızın sorunların sebebi camda gördüğünüz şey değil

Bence bunun nedeni araştırmak lazım. Yaşadığımızın sorunların sebebi camda gördüğünüz şey değil
Psikolojik bir neden olarak görmen olağan birşey tabiki de ben yeterince akıllı bir bireyim bunun psikolojik bir neden olmadıgının pek tabi farkındayım bu herhangibi bir psikoz durumu veya halisinasyon değil burda herkesin bir yeteneği var benimkide gercekle ilizyonu ayırt edebilmek bunun farkına varabilmemdir sizde bunu ciddiye alırsınız umarım

Benim söylemediğim bir şeyi söylemiş gibi yapacaksınız bir daha benim mesajlarımdan alıntı yapmayınız kendi kendi kendinize konuşunuz.

Lütfen ikinci kez tekrar etmeyiniz

Benim söylemediğim bir şeyi söylemiş gibi yapacaksınız bir daha benim mesajlarımdan alıntı yapmayınız kendi kendi kendinize konuşunuz.

Lütfen ikinci kez tekrar etmeyiniz
"yaşadığınız şeyleri camda gördüğünüz şey değil" birdaha bi mesajı yazarken iki kere düşün tamammı kardeşim benim karşı taraf yanlış anlayabilir burda boş boş şeyler yapıp ego kascağına bi bak acaba neden böyle bişey yazdı diye "Şah" cambazı seni

Yanlış anlamayacak şekilde kendimizi geliştin o zaman bir zahmet. Sizin anlayış seviyedinizi bilmek zorunda değilim. Saygıyı öğrenmeye başlayın önce siz. Karşınızdaki insana nasıl hitap ediliri bir öğrenin. Biraz kitap okuyun, üç beş yararlı belgesel izleyin. Ego nedir okuyun mesela.

Geri