"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cips Poşetindeki Yüz

DreamDuality

Kayıtlı Üye
Ağabeyimle ilçedeki tarihi yerleri görmeye gittik. Cips alıp yedik. Cips poşetini atmayı unuttum. 2 hafta sonra bugün atarken genç erkek kahverengi sakallı yüzü olduğunu gördüm. Alırken yoktu. Olsa korkar almazdım. Bunun anlamı nedir?

Alırken yoktu değildir bence, siz fark etmemiş olabilirsiniz ve cidden merak ettim nasıl bir cips paketi üzerine insanların korkacağı bir erkek fotoğrafı koyup da satış yapar. Görüntüsü var mıdır?

Ağabeyimle ilçedeki tarihi yerleri görmeye gittik. Cips alıp yedik. Cips poşetini atmayı unuttum. 2 hafta sonra bugün atarken genç erkek kahverengi sakallı yüzü olduğunu gördüm. Alırken yoktu. Olsa korkar almazdım. Bunun anlamı nedir?
Hoş geldiniz.
Mesajı atanın siz olduğunu görene kadar ben de son mesajlardaki gibi düşünmüştüm.
Fotoğraf atmanız mümkün mü?
Ama baskılı bir malzemenin izinin çıkması en olası durum gibi.

Normalde önemsemeyip üstüne düşmeyeceginiz bir şeyi Gizlimabet gibi bir site olunca sorup altını oymaya, kuru yerden nem kapmaya başlıyorsunuz, kabul edin?
Psikolojik...

Gerçekten çok komikmiş gül gül öldük. Barcelona'lı Lionel Messi'nin bir cips markasıyla anlaşması var. Arayan bulur. Görsel atmak için zaman harcamaya değmez. Arkadaşımız aşırı komik konusuyla tüm mabet üyelerini kırdı geçirdi.

cipsin üstünde yüz falan koyuyolardı reklamı vardı muhtemelen odur ciddiye alınabilecek bir konu değil. Yinede fotoğraf eklerseniz yardımcı olmaya çalışayım.

Geri