Redbird
Kayıtlı Üye
Ben sağlık konuşunda ayıp olmadığını düşünerek buraya tüm sorunlarımı dürüstçe anlatmak istiyorum. Ve aynı şekilde tavsiyeleriniz bekliyorum.
18 yaşındayım ve birlikte olduğum birisi var. Cinsel ilişkiden sonra kötü koku ve pis bir akıntı oluyor. Ve bu durum hem cinsel yaşantımızı hem de psikolojimizi etkiliyor açıkçası çok rahatsızım bu durumdan. Partnerimle mutlu aşk dolu cinsel bir hayatım olsun istiyorum. Doktorlara gittim defalarca ilaçlar fayda etmiyor
. Önerebileceğiniz doğal bir tedavi yöntemi bitki veya olumlamalar varsa bekliyorum. Bir de ben Müslümanım ama birlikte olduğum birisi var nikahlı da değiliz ama ondan vazgeçemiyorum. Sadece Müslümanlık açısından değil Budizm olsun Şamanizm olsun hangi din olursa olsun bana bu konuda bir açıklama yapabilecek bilgisi olan varsa onun tavsiyelerini de almak istiyorum. Yani bu yaptığım telafi edilemez bir günah mı? Mutlu olduğum sevdiğim bir insanla birlikte olduğum için kendimi suçlu ve günahkar mı hissetmem lazım anlamıyorum. Bir de ben yay burcuyum her zaman enerjik neşeli insanları ve kendimi hayata bağlayan bir yanım vardı bu yavaş yavaş sürekli şikayet eden sorunlu biri olmaya dönüştü eskisi gibi kimseyi mutlu edemiyorum artık. Bu konuda ne yapabilirim? Bir de cinsel ilişkiden sonra vücut ve ruh direncim çok fazla düşüyor ben cinselliği yaşam enerjisine dönüştürmek istiyorum. Eski enerjik mutlu herkesi güldürebilen halimi özlüyorum gerçekten. İlişkiden sonra içimde ufacık da olsa bir dine karşı sorumluluğum yüzünden pişmanlık oluşuyor ve bunu kontrol edemiyorum artık ne yapmam lazım? Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
-Sevgi ve ışıkla
18 yaşındayım ve birlikte olduğum birisi var. Cinsel ilişkiden sonra kötü koku ve pis bir akıntı oluyor. Ve bu durum hem cinsel yaşantımızı hem de psikolojimizi etkiliyor açıkçası çok rahatsızım bu durumdan. Partnerimle mutlu aşk dolu cinsel bir hayatım olsun istiyorum. Doktorlara gittim defalarca ilaçlar fayda etmiyor

-Sevgi ve ışıkla