"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cinlerle İletişim Kuran Varsa Bana Ulaşabilirmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deadlyenes

Banlı Kullanıcı
Merhaba Arkadaşlar Cinlerle iletişim kuranlar benimle iletişim kurabilirmi lütfen çok önemli hayat memat meselesi :(

( Forum kurallarınca iletişim adresi vermek yasak olduğunu söyleyim )

Sorunu buraya yazın...

Sanırım anladım ben arkadaşı,cinlerle iletişim kuran nasıl kurmuş? Ne yapmış da gelmişler? Ne kadar sürede oldu? Özel yapılan büyü/formül/dua vs. var mı tarzı sorular.Sn,deadlyenes cinlere takıntı yapmış biri de,alınmayın lütfen.Hakikaten iletişim kuran biri varsa nasıl geliştiğini neler konuştuklarını vs. anlatabilir mi?

iletişim kuran kişi anlatmaz neler yaşadığını özeldir böyle deneyimler kişiye özeldir.detaylı bilgi almak istiyorsanız firdevsi nin davetnamesine göz atabilirsiniz.

küçükken görmüştüm ama iletişim kurmadım ilkokul 1'e gidiyordum. Bir çığlığımla evdeki herkesi uyandırmıştım

İletişimden kastınız devamlı bir iletişim midir? Ve sorunuzu buraya sormanızda herhangi bir sakınca yok merak etmeyin arkadaşlarımız nazikçe ve imkanları doğrultusuna size yardımcı olacaklardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri