"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

cinlerin dışındaki ruhani varlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bundestag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bundestag

Kayıtlı Üye
cinlerin dışında bir ruhani varlık ismi duydum adı havariymiş , havariler saniyede 400 bin km hızla rüzgarı kullanarak gidebilirlermiş, boyları 4 metrenin üzerinde bir kısmının elinde kılıç varmış, bir tanesi 70 bin normal cine bedel bir güce sahipmiş. yer kaplamayan bir varlık, akıllı ve aile yapısına sahip sosyal bir varlık, genelde sağlık amaçlı kullanılırlarmış ve insanlara da hizmet edebilirlermiş. sema ve kıraat yani medrese usulü hocadan öğrenciye verilen bir icazetle bu havari insanın hizmetine girebiliyormuş. daha birçok niteliği de mevcutmuş. siz böyle birşey duydunuzmu bilgilendirirseniz sevinirim cidden ve cidden. internetin hiçbir sayfasında bulamadım cevabını....

saygılar

Totolan bunuda ben buldum suda yaşayan varlıklar balıklar dışında kimse görmez. Bunu 1 sayfa hikaye olarak yazsam galiba tutulur :D

18 bin alem olduğundan bahsediyor alimler.
ruhani alem sadece cinler ve meleklerden ibaret değil. gerçek manada mana alemi katlarına çıkmayan insanın şunlar şunlar vardır diye yorum yapması doğru olmaz.

Sizden üstün güçlere sahip olan ggörünmez bedensiz varlıkların kılıç gibi lkel kültür silahlarını kullandığına inanmak mantıklı değil

Geri