Cinler peşimde..

Warcraft

Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar meraba çok daraldım sizinle aslında bu varlıkları konuşmayı istemiyorum ama rüyalarımda bile beni kaçırmayı düşünüyorlar Geçen bir rüya gördüm Kel kafalı orta boylu sivri kulaklı yaşlı bir kadın sağa geçiyorum sağaya gidiyor sola geçiyorum sola gidiyor. bir arada rüyamda ikiz kız gördüm meraba dedim bir anda kayboldular. uyandığımda bişey beni sola doğru çekiyordu başıma fena bir ağrı saplanmış vücudumu hareket ettiremiyordum.. arkadaşlar bana yardım edin önereceğiniz bir dua varmı bu varlıklar bekar olan dertli insanların peşine takılırmış

dmkol

Kayıtlı Üye
İş
Web Master
bu varlıklar bekar olan dertli insanların peşine takılırmış
Şu kalıplardan çıkalım lütfen. Bekar, dertli, dertsiz, evli, deli, tuvalette, banyoda, merdiven altında vs. vs. hepsi ama hepsi gereksiz ayrıntılar. Yani bunlara takılmayın. Sitede istediğiniz tarzda onlarca uygulama ve dua var. Son günlerde ''Siteyi araştırın'' demekten başka bir şey yazamaz oldum, bunu da belirteyim.

Ori

🌙
Elit Üye
Ayetel Kürsi veya cin mektubu var.

glfm

Kayıtlı Üye
öncelikle korkma derim...gerçekden burada bende bayadır yakınıyordum halimden uyurken özellikle devamı gelen seri halinde rüyalar,rahat değildim. sonra korunma dualarıyla uzaklaştırdım.ilerleyen günlerde dualarımı okumayı unuttuğum yada okuyamadığım zamanlar taciz vs. oluyordu. sabahları kalktığımda anlamaya çalışıyordum. bi kaçgündür özellikle aynı şeylerin olması için duaları okumayı bırakdım.inanırmısınız,çok güzel uyuyorum. sanırım hiç kormadığım için aksine bekledğim için hiçbişey yok....zaten bu durumumu yazmayı düşünüyordum bu konuda paylaşmış oldum.

verd

Banlı Kullanıcı
öncelikle korkma derim...gerçekden burada bende bayadır yakınıyordum halimden uyurken özellikle devamı gelen seri halinde rüyalar,rahat değildim. sonra korunma dualarıyla uzaklaştırdım.ilerleyen günlerde dualarımı okumayı unuttuğum yada okuyamadığım zamanlar taciz vs. oluyordu. sabahları kalktığımda anlamaya çalışıyordum. bi kaçgündür özellikle aynı şeylerin olması için duaları okumayı bırakdım.inanırmısınız,çok güzel uyuyorum. sanırım hiç kormadığım için aksine bekledğim için hiçbişey yok....zaten bu durumumu yazmayı düşünüyordum bu konuda paylaşmış oldum.
Bir şeyden ne kadar çok korkarsan o kadar çok başına gelme olasılığı artar demişler =)

Warcraft

Banlı Kullanıcı
Bir şeyden ne kadar çok korkarsan o kadar çok başına gelme olasılığı artar demişler =)

Bunun Korkuya korkmamakla alakası yok bu varlıklar musallat oldu baş ağrısı yapıyor. internetde araştırdım keskin bir dua var okuyun die onuda okudum işe yaramadı kulağıma birşeyler fısıldadıklarını duyuyorum bunu umursama ama nereye kadar..