"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

cinle evlenmek haram mı ?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tozasor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tozasor

Banlı Kullanıcı
cinlerle evlenmek haram mıdır? din alimleri mekruh demiş bu da harama yakın helale yakın mekruh diye ayrlıyormuş din alimleri yine yarısı caiz yarısı caiz değil demiş butun bu soruların yanı sıra evlenirse birisi bi cinle hayatı mahvolur mu normal seyrinde mi gider ve cini müslümansa şimdiden tşkler ..
 
bir insan böyle bir şeyi neden merak eder ki..?
yanlış anlamayın lütfen sadece ilginç geldi..
senin başına böyle bir şey gelmiş gibi konuşuyorsun ama bildiğim kadarıyla haram değildir günahtır..
böyle bir şey olması yasaklanmıştır ve olan kişi lanetlenmiştir..
yani şöyle söyleyebilirim yasak ama eyer bir temasın varsa günah ve bu hayatını mahvedebilir. müslümansa yine günah bir yerden sonra yine hayatında psikolojik olarak çökme olur...
 
Mantık yürütseniz sorunuzun cevabını kolayca bulabilirdiniz aslında.Boyut farkımız var eğer ilişkiler yada görüşmeler mekruh olsaydı aramızda ki boyut kapısı diye bir şey olmazdı.Ayrıca farklı elementlerden yaratılmış iki ayrı yapıya sahip olan hiç bir şey uyum içerisinde olamaz ve zararları baş gösterir.Kendi Dünyamız da insanlarla geçinemezken farklı bir varlığa merak sarmak sadece başınızı ağrıtır :) Sevmek için milyarlarca insan var hem de ateş su toprak ve havadan ibaret :)
Umuyorum yardımcı olabildim,iyi forumlar..
 
Bir cinle evlenme diye birşey duymamıştım daha önce çok ilginç geldi bana ama tecavüz olayından ortaya gelen bir nefilin (yarı cin-yarı insan) ne gibi olacağını ve korkunç birşey olduğunu okumuştum bence herkes kendi türüyle birlikte olmalı..
 
Periyle evli olduğunu yada cinlerle beraber olduğunu hatta onlardan çocuklarının olduğunu söyleyen yüzlerce insanlar var.Fakat bu insanların ortak bir yönleri var yaşadıkları karşısında ; hayatları başarısız,asosyal,genelde bir maddeye bağımlılıkları var.Bu durum şizofreniye kadar gidiyor.Saydıklarımın hepsini duyduğum ve tanıdığım insanlarda analiz ettim.
Eh işte artık,merak eden varsa deneyimlesin :)
 
Bir cin ile evlilik olmaz tecavüzede ugranilmaz bir cin tarafindan, saadece böyle bir seyin olmus olmasi cinler tarafindan kisiye zan ettirilebilinir, ama yinede pisikolojik yardim alinmasini tavsiye ederim .
 
Haram olmasa nasıl evleneceksiniz?Eş dostu çağırıp bir kına gecesi düzenlersiniz..'De'..Kınayı nereye yakacaklar?Onu geçtim düğüne kimi çağıracaksın damat tarafı geline para takmak isterse yada tam tersi olursa??
 
Haram olmasa nasıl evleneceksiniz?Eş dostu çağırıp bir kına gecesi düzenlersiniz..'De'..Kınayı nereye yakacaklar?Onu geçtim düğüne kimi çağıracaksın damat tarafı geline para takmak isterse yada tam tersi olursa??

:D
O degilde her kavgada "Carparim ha" sözü de bayar yani :)
 
Bu konu eğlence konusu haline gelecek gibi görünüyor. Cinler eğlence konusu haline gelebilecek bir konu değildir. Cinlerle evlilik bir sorundur. İki farklı elemente sahip varlığın birleşimi yasaklanmıştır. Cin böyle bir durumda insana hem fiziki hem de akli sorunlar verecektir. Böyle isteği olan bir kişinin uygun şekilde bu sorundan kurtulması sağlanmalıdır. Yorumların ciddiyetten uzak olmasından kaynaklı konu kapatılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst