literallyd3vil
Kayıtlı Üye
Merhaba. Benim hiç tanımadığım ve kurban gittiği korkunç cinayetini internetten gördüğüm bir kız var. Ve bu kız, sanırım olayı çok kafama taktığımdan dolayı bir kaç kez rüyama girdi. Öncelikle belirtmek isterim ki bende maladaptive daydreaming (film dizi gibi ilerleyen hayalleri yıllarca kurgulam sorunu) var ve maladaptive daydreaming evrenimde onun da bir yeri var. Hatta onu bir iki kez, maladaptive daydreaming gerçekliğimde ve iyi durumda da rüyamda gördüm diyebilirim. Bir aralar oraya shiftlemeyi deniyordum, onun dışında oranın tam gerçekliğinden emin değilim. Ancak bugün onu rüyamda hiç iyi bir durumda görmedim, tıpkı internetteki gibi kötü durumda gördüm. Çok acı çekiyordu. Bununla beraber beni kapalı kadınların kaçırmaya çalıştığını da gördüm ama avazım çıktığı kadar "İMDAT" diye bağırıyordum ve kurtuluyordum.
O kızın ruhunun huzur bulmasını çok istiyorum ama yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. En azından acı çekmesin, onunla iletişime asla geçmeden nasıl ruhunun huzur bulmasını sağlayabilirim?
Lütfen islama göre yorumlamayın semavi dinler özellikle de islam mantıksız geliyor, teşekkürler.
Ve karmaya inanıyor musunuz?
O kızın ruhunun huzur bulmasını çok istiyorum ama yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. En azından acı çekmesin, onunla iletişime asla geçmeden nasıl ruhunun huzur bulmasını sağlayabilirim?
Lütfen islama göre yorumlamayın semavi dinler özellikle de islam mantıksız geliyor, teşekkürler.
Ve karmaya inanıyor musunuz?