"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin süresini okudum ve

Alice amundsen

Kayıtlı Üye
Kuranı kerim okumak istedim ve açtım oturdum rastgele bir sureyi okumaya başladim bu cin suresiydi biraz yüksek sesle içimden gele gele 1 yada 3 kez okudum daha sonra odamın kapısının kenarından bana bakıp kafasını çeken bir siyah varlık farkettim bir süre kapının kenarından kafasını biraz uzatıp çekip durdu.sonra bu siteyi araştırdım bu süre davet yapmak için de okunuyormuş bilmiyordum.....

Neden okudun , eğer amacın davet ise gelmiş , ben küçükken yapmıştım cin daveti 7 kere okumuştum sonra bi kaç cümle vs gelmişlerdi.
Tehlikeli işler yinede, Kuran okuyup anlamaksa gelmiyor davet sinyallerine cevap verebiliyorlar
Sonra kızar beni niye davet etti bu , diye))
İyi huyludur inşallah ki daha gelmez
Ama eğlenmek için gelirse yandın. Ama değildir , iyiye yoralım.

Neden okudun , eğer amacın davet ise gelmiş , ben küçükken yapmıştım cin daveti 7 kere okumuştum sonra bi kaç cümle vs gelmişlerdi.
Tehlikeli işler yinede, Kuran okuyup anlamaksa gelmiyor davet sinyallerine cevap verebiliyorlar
Sonra kızar beni niye davet etti bu , diye))
İyi huyludur inşallah ki daha gelmez
Ama eğlenmek için gelirse yandın. Ama değildir , iyiye yoralım.

küçükken neden cin daveti yapma gereksinimi duydun

küçükken neden cin daveti yapma gereksinimi duydun

Gördüğüm auraları (o zaman aura oldugunu bilmiyordum) onların yaptıklarını ve her gece onları rüyamda görüyordum bende o zamanlar cin nedir bilmiyordum internette karsıma çıkınca yapayım dedim çocuk aklı. O yüzden yaptım

@Taykel
Yanlış anlamada cevap arayan üyelere soru soruyorsun.
Bende sana sormak istedim,neden soru soruyorsun,yada şöyle diyeyim neden soruya soruyla karşılık veriyorsun ?

Geri