"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin suresi ile aşık etme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan demetg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

demetg

Kayıtlı Üye
Karakalemle matlubu hayalinde canlandırarak bir kağıda insan sureti çizilir.resmin başına matlubun adı anne adı ve yazılır .çızdıgımız resım bır duvara çakılır çakılırken 41 kere cin suresi okunur.7 gun boyunca her gece resmın karşısında 41 kere cin suresi okunur
Kendisine bu amel yapılan kimse şiddetli
muhabbetten dolayı uyku uyuyamaz, yemek ve içmekten kesilir.Okumaları yaparken güzel kokulu bir buhur yakılır.Ben bizzat denedim etkisini gördüm

uygulamanin dogru oldugunu dusunmuyorum :)

bu denenmış bır uygulamadır ve havas kıtaplarında vardır garıp dogrusu çogukışının bıldıgı ve uygulayıp sonuç aldıgı bır işlem konusunda hukum vermenız ıçın alim olanız gerek..............

Birşey eklemek isterim:Dolunayda yapılması etkiyi arttıracaktır...

ben dolunayda yapmadım ay su burçlarının yonetıcısı olduguna gore su grubundan olan bır kışıye dolunayda yapılması etkıyı bıraz artırabılır dıye duşunuyorum sevgılı demonıc:Angel_anim:

sevgili kardeşim demetg sen bunu evdemi yaptın.
eğer evde yaptıysan o çiviye 41 kere vurunca (ki öyle olmalı her cin suresinde bir darbe) kimse duymadımı ve çiviyi hangi duvara çaktın betonmu tahtamı nedir yani.sonra o resim orda kalması lazım kimse görmedimi.ve galiba bayansın :) (bayan ve çivi çakmak)
kusura bakma denedim demişsin ama inandırıcı gelmedi.yinede yanılıyorsan özür dilerim

süresi var mı? ayrıca yeme içmeden kesilince ölmesin :D ölümünden sorumlu oluruz valla

Yanlış hatırlamıyorsam Anne adı bilinmiyorsa Havvadan olma... diye yazıyorduk haklımıyım saygılar teşekkürler

Bu sitede,bu tarz forumları açarak bilgilerini emeklerini paylaşan forumculara teşekkür edilmesi gereğini düşünüyorum.Zira onların insanlara bilgi vermek gibi bir yükümlülükleri yok..Yada birçok kimsenin bilmediği bu uygulamaları anlatırken para da kazanmıyorlar..Bilgi her zaman saygıyı hak eder diye düşünüyorum..

Geri