yusufislammm
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bir cin tarafından rahatsız ediliyorum çok defa medyum vs gitmeyi denedim ama size garanti ve yemin veriyorum bu tarz insanların tamamı bu işle alakalı çok az şey biliyorlar kitaplarda okudukları eksik yanlış bilgiler söylediklerinin çocu da yalan yanlış şeylerden ibaret ve çok yüksek maliyetler talep ediyorlar bunu ticarete döküyorlar. ruh çagırma kalp çagırma tarzında bir olay varmış lise zamanında sınıftaki kızların bana yapmış oldugu beni seviyor mu diye ögreniyormuşsun bana bunu yaptılar başında hiç mudahale etmiyordum arka sırada kendi kendilerine dedikodulaşıyorlardı ama daha sonra benim başım belaya girdi okul da kapandı bu varlık ben namaz kılarken gözüme kaplan hayali gösteriyor ve rahat namaz kıldırtmıyordu bundan başka albasması tarzı bir sorunum da var bu da ihlaslı bir şekilde ibadet edemememe sebep oluyor zamanla bunların çogu geçti bilmiyorum kendi kendine gitti heralde ama albasması gene ara sıra bana ugruyor cinleri bir mahalden veya kendinden uzak tutucak bir usul bilen var mı arkadaşlar acaba dua diyen çok oldu ama onlarda bizim gibi iradesi olan varlıklar bana istedigi kadar dua okusunlar gitmezsem gene gitmem bunun için gerçek bir beladan söz ediyorum bunları kesin uzak tutucan bir şey bilen var mı acaba ?