"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin mi Şeytan mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meus Dei

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Yatağımda Uyurken Bir Varlık Kulağıma İğrenç Bir Sesle Burdayım Dedi ve Uyanıp Kalktığımda Karşmda Simsiyah Bir Görüntü Vardı Ve Odamdaki Pencerem Açık Olduğundan Dolayı Karşı Dağın Yandığını Gördüm
Ne Gördüğüm Hakkında Bilgisi Varsa Cevap Verebilir mi
Teşekkürler.

Arkadaşlar Yatağımda Uyurken Bir Varlık Kulağıma İğrenç Bir Sesle Burdayım Dedi ve Uyanıp Kalktığımda Karşmda Simsiyah Bir Görüntü Vardı Ve Odamdaki Pencerem Açık Olduğundan Dolayı Karşı Dağın Yandığını Gördüm
Ne Gördüğüm Hakkında Bilgisi Varsa Cevap Verebilir mi
Teşekkürler.

Uyku ile uyanıklık arasında böyle şeyler görünebilir.Bu yaşadığınızı kafaya takmayın.Eğer olaylar atarsa buradan ciddi yardım alabilirsiniz.Ama bu yaşadığınızı kafaya takmayın. :)

Sağolun Teşekkür Ederim yinede Merak Ettim Gerçi Onlardan Nasıl Korunacağımı az çok biliyom ama yinede sormak istedim :)

Ahh ya bi benim başıma gelmiyo bu olaylar. Oysaki gelmeleri için yapmadığım şey kalmadı. Gelin banada gelin yahu :D

Kardeş 3 nas 3 felak 7 ayetel kürsi devam ederlerse şeyh varsa bulunduğun yerlerde git bak kesin çözümlerden bu

şeytan, cin ırkındandır. o davayı güden her varlık şeytandır. böyle sorunca "insanmıydı, peygambermiydi" gibi birşey oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri