Bunu ben de merak ettim. Çok fazla tartışılan bir husus. Bu konu hakkında ne zaman araştırma yapsam net bir cevaba ulaşamadım.Böyle bir dilin gerçektende var olduğuna nasıl kanaat getirdiniz?
saydığınız hiç bir dili konuşmuyorlar kendilerine has olan bir lisans var. bu onların evreninde hiristiyanından tutun müslümanına kadar o lisansı benimsemişler...Bunu ben de merak ettim. Çok fazla tartışılan bir husus. Bu konu hakkında ne zaman araştırma yapsam net bir cevaba ulaşamadım.
Kimisi Süryanice, kimisi İbranice, Aramice, Arapça diye fikir beyan etmişler, kimi onların her dili konuşabildiğini ileri sürmüş, diğer bir grup ise onların yalnızca telepatik yollarla iletişime geçebildiğini kaydetmiş, başka bir görüş ise kendilerine ait bir dillerinin olduğunu fakat bunu -algıları yüksek düzeyde gelmiş olanlardan başka- insanların anlamasının mümkün olmadığını dile getirmiş. Ama şu kesinlikle şöyledir diye hiçbir bilgiye rastlamadım.
Konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim...
Teşekkürler @NaBe
Bu dil insanlar tarafından öğrenilebilecek türden ses titreşimlerini nasıl barındırabiliyor, yani nasıl bir yöntemle insanlara ögretilmiş? Gördüğünüz kişiye sordunuz mu?
Gerçekten çok öğrenmek istiyorum ve sorumluluklarını kabul ediyorum. İstanbul içinde söylebileceğiniz bir isim var mı bu lisana sahip olan ve konuşabilen?Bağlı kaldığı Cin'ler tarafından öğretilmiş.. yöntem olarak pek soru soramadım az çok kendimce detaylandırdım.. ve çok kücükken öğretilmeye başlanılmış..
Kendi boyutlarında konustukları bir lisan var. ha farklı konuşma türlerine vakıflarmı diye sorarsanız elbette ama onlara has lisan birdir.. ve o lisan her yerde geçerlidir hepsi bir birini anlıyabilir. o lisan sayesinde ve onlara göre bu lisana insanın ulaşması zordur inanmak istemezler şöyle düşünün biz hane bize cok utopik birşey gelir bazen bir anda karşımıza o utopik şeyin belirginleşmesi veya karşımıza çıkması verebileceğimiz tepkiler farklı olabilir.. onlara görede insanın bu lisana ulaşması o denli utopiktir. ama duyduklarında enterasan tepkiler ve korku içerisine girerler bizim ifrit diye tabir ettiğimiz en güclü cinler bile cok aşırı reaksiyon gösterirler bu lisan karşısında İfritin kendi aralarında kelime manası ( Bilgili,Yaşlı, Tecrübeli, Bilen kişi )Merhabalar, cinlerin yanı farklı boyutta yaşayan herhangi bir canlının konuşma yetisine sahip olduğunu yada haberleşmek için herhangi bir dile ihtiyaç duyduğunu hatta haberleşmeye ihtiyaçları olup bir dil geliştirdiklerine nereden kanaat getirdiniz? Herhangi bir dilleri olsa bile, bizim yaşadığımız dünyada binlerce dil var herhangi birini öğrenseniz siz daha çok yardımı olabilir ancak yinede sizin tercihiniz... Sevgiyle kalın...