"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin isimleri sayıklayarak uyandım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xalpx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xalpx

Kayıtlı Üye
Merhaba herkese.Ben bu sabah kalkarken iki adet cin ismi sayıklayarak uyandım.Sanki birisinin bana öğretmeye çalışması gibi bir durumdu.Ce..s ve S..ak isimlerini sayıklıyordum daha doğrusu beynimde bu isimler tekrar ediyordu.Ce..s ismini daha öncelerinden biliyordum farklı kaynaklardan okumuştum ancak S..ak ismini hiç duymadım okumadım hala bana yabancı geliyor.Ayrıca kalkınca aklımda tekrarlanan bu isimleri kağıda yazdım unutmayayım diye iyikide yapmışım diyorum çünkü kağıda yazdım ve dışarı çıkmam gerekti öğleden sonraya kadar 2.ismi hatırlamıyodum bile bakınca hatırladım.Sizce bu neden oluşmuş olabilir bu durum?Bu isimleri kullanarak iletişime geçebilirmiyim bildiğiniz uygulama varmıdır?Bilgi aktarırsanız sevinirim.sevgilerle.

Hadi ya başka? :) Detaylı bilgi verip yol gösterecek yetkili birilerini bekliyorum.Teşekkürler şimdiden..

Bence bilinçaltıyla ilgili bir durum. İsimleri bilmeniz de (eğer isimler gerçekse) ender rastlanan birşey değil. Neredeyse garantili davetler var bunların sonuçlarının bazılarında isimlerini öğrenebilirsiniz, neyse ben bilinçaltıyla ilgili olduğunu düşünüyorum anormal birşey yok. Avatarınızdan ve imzanızdaki ibranice Tanrı yazısından musevi olduğunuzu düşünüyorum. Dininizde cin çağırmaya izin veriliyor mu ?

Teşekkürler benim inancımda cin davetini destekleyen bir bölüm yok ancak yasaklayan bir bölümde yok.

Ben de içinde Tevrat'ın da bulunduğu Kitab-ı Mukaddese inanıyorum. Benim inancımda yasak. Semavi dinlerde yasak diye biliyordum.

Anladım.Cinlere kurban sunmak ve ilah olarak görmek konusunda yasaklar var.Tapınmak yasak ancak iletişim kurmak yasaktır diye birşey yok.

İncilde cinlerin yıldızları kaydırdığı yazıyor geçmişte. Uykuda yapabildiklerini bilmiyoruz ama uykunu kontrol edebilirler belki. Ha birde bu yıldız kaydırma olayı Yehova'nın onları tartaros etmeden önceydi yani rütbelerini azaltmadan önceydi. Belki rüyalarında sana kendilerini gösterebilirler, isimlerini söyleyebilirler vs.

Cin isimleri o kadar da önemli değil.Yani cinin ismini başkasına söylersen elinden almazlar.Sana bağlıysa sana bağlı kalır.Ayna veya suyla iletişime geçebilirsin.Rüyanda da iletişime geçebilirler seninle.Cinlerin sana nasıl geldiğini,niyetlerinin musallat olup olmadığını falan anlatıp boş laflar yapmayacağım.Kimse bu işlerde kendine rakip görmek istemez,boş lafları at bir kenara.Sitede iyice araştır davetleri.

Ben uzak durman kanısındayım daha önce hiç iyi yönde yardım edenlerini görmedim. Ettikleri doğru ama çok büyük bedelleri olabilir.

Cin isimleri o kadar da önemli değil.Yani cinin ismini başkasına söylersen elinden almazlar.Sana bağlıysa sana bağlı kalır.Ayna veya suyla iletişime geçebilirsin.Rüyanda da iletişime geçebilirler seninle.Cinlerin sana nasıl geldiğini,niyetlerinin musallat olup olmadığını falan anlatıp boş laflar yapmayacağım.Kimse bu işlerde kendine rakip görmek istemez,boş lafları at bir kenara.Sitede iyice araştır davetleri.

Söylediklerine neden boş laf diyim ki? Neyse bilgi amaçlı sordum zaten varmı böyle birşey diye?Öğrenmek istemişdim deneme konusunda sanırım böyle birşeyi denemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri