"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

cin ifrit demon vs ile irtibata geçmiş arkaşlar sizlere bir sorum olacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bahti65
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahti65

Kayıtlı Üye
çağırdığınız varlıkların çoğu şeyi bildiklerini biliyoruz peki hiç uzaylılar var mı diye bir soru yönelttiniz mi?

Milyarlarca galaksi ve gezegende tek yaşayan canlı organizmalar bizim gezegenimizde değil.Bunun kanıtlanmasına bile gerek duymuyorum açıkçası.Çünkü benim için insan bu kadar tek ve biricik olmadı hiçbir zaman.Bu nedenle başka bir varlık görmek beni şaşırtıp garipsetmez."Uzaylı" derken bizlerde uzaylıyız, "dünya dışı yaşam var mı" daha makul bir sorudur.Birşeylere inanmak için bazen somut kanıt olmasa da olur.

Bence Sürekli Bir Uzaylı Yaratma kampanyası var medyada Komutan Ashtar Sheran Çıktı en son Bunlar bende Malum Örgütün Sahte Uzaylı Muhabbeti İçin Bence ... Kesin olarak yok diyemem ama Varda Diyemem ...

Bence Sürekli Bir Uzaylı Yaratma kampanyası var medyada Komutan Ashtar Sheran Çıktı en son Bunlar bende Malum Örgütün Sahte Uzaylı Muhabbeti İçin Bence ... Kesin olarak yok diyemem ama Varda Diyemem ...

sayın angels23, hemen hemen her mesajınızda üç noktayı gereksiz kullanıyorsunuz ve bu nedenle üç noktanın kullanım alanlarını paylaşma gereği hissettim.

Üç nokta ( … )
1- Bir sebeple bitirilmemiş cümlelerin sonuna konur. Burada kırlar o kadar güzel ki…
2- Açıkça yazılması istenmeyen kişi ve yer adları yerine kullanılır. Onun A… geldiğini kimse bilmiyordu.
3- Kaba sayılan, yazılması istenmeyen sözlerin yerine konur. Yaptığı… kötülüğünü sonradan anladım diyordu.
4- Bir konuda birtakım örnekler verilirken başkalarının da bulunduğunu belirtmek için kullanılır. Bu gezide her öğrenci bir yemek getirmişti: köfte, dolma, helva…
5- Alıntılarda; başta ortada ve sonda alınmayan kelime ve bölümlerin yerine konur

alıntı.

konuyla alakasız olduğu için diğer üyelerden özür diliyorum.

Arkadaşlar sizce milyonlarca galaksiyi Tanrı sadece bizim için yaratmış olabilirmi ? İllaki başka varlıklarda vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri