"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çığlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dimply
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dimply

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 3-4 yıl öncesi gece birden uykumdan uyandım ve çığlık sesleri duymaya başladım ama öyle böyle değil.Evden geliyordu fakat annemin veya babamın çığlık sesleri değildi,eminim.Küçüktüm ozamanlar kalkıp bakamadım da.O korkudan yine uykum kaçmadı ve yorganın altına yatıp uyudum.Uyuyana kadar cığlıklar devam etti sizce bu neydi?

Bu arada tek kişinin çığlıkları değildi bunlar.3-4 farklı tonda sesler vardı.Aradan baya yıl geçti aklımda kalanlar bunlar.Merakımı gidermek istedim.

Herşey olabilir; bu dışarıdan duyduğunuz fakat küçük yaşta olduğunuzdan korkmuş olmanız ve unutmamanız.Başka boyuttan duymuş olabileceğiniz sesler yada rüya arası uyandığınız ama etkisi altında kalmanız.Bunlar inanın çok sıradan..Kafanızda bunları büyüttükçe korkular olarak kalıplaşır ve kalırlar.Takılmayın derim :)

Sevgiler.

Büyük ihtimalle dışarıdan gelen sesler ya da bi nevi halüsinasyon.Çünkü eğer farklı bir şey olsaydı mesela psişiklik ya da paranormal bir durum olsaydı tek bir günle sınırlı kalmaz sürekli olarak sizi etkilerdi,diye düşünüyorum. :)

Geri