"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çevresel Stresin Sağlığımız Üzerindeki Etkileri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ori

🌙
Moderator
Çevresel stres kavramı 1929 yılında Baron Gustav Freiherrvon Pohl tarafından keşfedildi ve diğer Alman doktorlar tarafından incelenmeye başlandı. Çevresel stres daha çok cep telefonları, televizyonlar, bilgisayarlar, mikrodalga fırınlar, kablosuz ağlar gibi görünmeyen stres tetikleyicileridir. Yaptıklarımızdan çok bulunduğumuz yerlerle ilgilidir.

Kirlian fotoğrafçılığı ve kuantum fizik ile her maddenin enerjiden oluştuğu ve atomlarının titreşimleriyle çevrelerinde elektromanyetik bir alan oluşturduğu araştırılmaktadır. Bu enerji alanları sürekli birbirleriyle bir iletişim halinde titreşmektedir. Bu çevresel güçlerin bedenlerimize olan etkisi oldukça ciddi olabilmektedir. Örneğin; bazı evlerin altından gecen jeolojik fay hatları, o evde yasayan insanların sağlıklarını etkileyerek kanser, lösemi, glokom gibi hastalıklara neden olabilmektedir. Yerkürenin enerjisinin sağlığımız üzerindeki etkilerine jeopatik stres denmektedir. Evin altından gecen su akıntıları, fay hatları, biz uyuduğumuzda bedenimizi etkileyerek, bağışıklık sistemimizi yıkmaktadır.

Çevresel stres örnek olarak su stresi, titreşim stresi, elektrik stresi ve kimyasal stres gibi pek çok stres faktörünü sayabiliriz.

- Kimyasal stres: Koruyucu kıyafetler olmaksızın emilen kimyasallardır.
- Elektrik stresi: Bilgisayarlar, ofis gereçleri, elektrikli battaniyeler, kötü/sağlam olmayan prizler, dönüştürücüler, güç hatları, bazı buzdolapları, su pompaları, fay hatları gibi.
- Titreşimsel stres: Ultrasonik sinyaller, florsan ışıklar, televizyonlar, kablosuz telefonlar, hırsız alarmları, geniş metal gaz boruları, elektro statik nem geçirmez tabakalar, Ultrasonik böcek kovucular, infrared uzaktan kumandalar, kaya tasları, jeneratörler gibi.

- Uğuldama stresi: Çevredeki yüksek sesli gürültüler.
- Materyal stres: Doğal kaynaklardan oluşan ve diğer materyaller tarafından emilen stres.
- Mobil stres: Çevredeki kişiler tarafından oluşan yabancı enerjiler.
- Radar stres: Mikrodalgalardan yayılan stres.
- Şekil stresi: Bazı bina dizaynları, boğulama çeşitleri, dokuz kenarlı figürler, sekizgenler, altıgenler gibi tüm köseli objeler.
- Statik stres: Bazı arabaların yaydığı, hastane ve diğer yüksek plastik içerikli yerler. Yünlü bir kazağı çıkardığımızda ya da saçımızı taradığımızda deneyimledigimiz statik enerjisin stresi.
- Su stresi: Akarsular, yeraltı su paketleri, gizli demir huzmeleri elektriksel stres yaratır.

Bu stresleri en aza indirmek için uyuduğunuz odalarda olabildiğince az elektronik eşya bırakın. Evinizde tuz lambaları ve kristal kuvars taslar yerleştirin. Kendi enerji alanınızı korumak için sizin göreviniz. Enerji çark sisteminizi dengeleyin, dengeli beslenin ve olumlu düşünün. Haftasonları doğa yürüyüşlerine katılın, enerjinizi topraklayın. Dilerseniz yoga, meditasyon yapın dilerseniz ibadet edin, dua edin.

Alıntı.
 
Bu ara iki şey gözlemledim;
Bir yakınımız ilk kiralık evi elektrik direğinin altındaydı, hani şu paristeki eyfel kulesine benzer.Satın aldığı ev de bu direklerin altındaydı, sonraki satın aldığı evde böyleydi.Belki o farkında değil, belkide farkında bu kadar üst üste olması garip geldi memleketteki evide öyle.Bu manyetik stres alanına maruz kalanlar kopamıyormu yoksa çekiyormu ilginç birşey.
 
Geri
Üst