venusyenbiri
Kayıtlı Üye
Carol Bolt'un cevaplar kitabı hakkında ne düşünüyorsunuz? Merakımı çekse de bir yanım saçmalık olduğunu söylüyor. Belki de cahilliğimle alakalıdır bilmiyorum.
Bunu bende çok merak ediyorum?Carol Bolt'un cevaplar kitabı hakkında ne düşünüyorsunuz? Merakımı çekse de bir yanım saçmalık olduğunu söylüyor. Belki de cahilliğimle alakalıdır bilmiyorum.
Cevapladığın için çok teşekkür ederim sevgili Urum. Aslında çok haklısın herkesin kendi evinde oluşturabileceği cinsten bir kitap. 3 sayfasına yap, et, git 3 sayfasına yapma, etme, gitme yazınca aynı kapıya çıkıyor, ama insan bilen birinden duyana kadar acaba gerçek mi diye Hep bi tereddüt te kalıyor. Şuan o acaba mı ki sorularımı netleştirdiğin için teşekkür ederimKitap açma diye Anadolu da da benzer uygulamalar var başka kültürlerde benzer bir mantık var. değerli, kutsal , özel sayılan kitap niyet tutularak açılır ve yorum yapılır. benimde bu anlamda kullandığım bir kitap var. (ismini sormayın) bahsi geçen eseri biliyorum. lakin her sayfada bir kelime ya da bir cümle var. bana göre fazla net açık ve basit. bahsettiğim kutsal ya da değerli sayılan kitaplarda böyle bir durum yok. yorum yapıyorsunuz ve uzun metinler içeriyor. Dinlerin kitapları da bu amaçla kullanılıyor. İslamiyet gibi kehanet de bulunmak ile ilgili tartışmalar olduğunu ve büyük bir çoğunluğun günah kabul ettiği bir inanç sisteminde bunun yapılması da ayrı bir tartışma konusu lakin, kendisi hoca diyen tanımlayan ben kitap açıyorum diye bunu yapıyor. birde yıldızname açtığını idea eden var orası da ayrı komik bir durum. özetle yapılan bir işlem lakin bahsi geçen eserin bunun için yeterli olduğunu düşünmüyorum. bilardoda sekiz siyah taş var. bu taş ile ilgili efsaneler var. bu efsanelerden dolayı bu taşa benzeten siyah bir oyuncak yaptılar. soruyorsunuz sallıyorsunuz ve yazı beliyor ekranda, yap, yapma, boş ver gibi. bu eserinde bu mantıktan yola çıkarılarak yapıldığını düşünüyorum.
siyah 8 top ve kitap var bende eğlence amaçlı kullanıyorum. arkadaşlara toplanıp yaptığımızda baya eğlenceli oluyor. yani oyun mantığı için güzel
Kitap açma diye Anadolu da da benzer uygulamalar var başka kültürlerde benzer bir mantık var. değerli, kutsal , özel sayılan kitap niyet tutularak açılır ve yorum yapılır. benimde bu anlamda kullandığım bir kitap var. (ismini sormayın) bahsi geçen eseri biliyorum. lakin her sayfada bir kelime ya da bir cümle var. bana göre fazla net açık ve basit. bahsettiğim kutsal ya da değerli sayılan kitaplarda böyle bir durum yok. yorum yapıyorsunuz ve uzun metinler içeriyor. Dinlerin kitapları da bu amaçla kullanılıyor. İslamiyet gibi kehanet de bulunmak ile ilgili tartışmalar olduğunu ve büyük bir çoğunluğun günah kabul ettiği bir inanç sisteminde bunun yapılması da ayrı bir tartışma konusu lakin, kendisi hoca diyen tanımlayan ben kitap açıyorum diye bunu yapıyor. birde yıldızname açtığını idea eden var orası da ayrı komik bir durum. özetle yapılan bir işlem lakin bahsi geçen eserin bunun için yeterli olduğunu düşünmüyorum. bilardoda sekiz siyah taş var. bu taş ile ilgili efsaneler var. bu efsanelerden dolayı bu taşa benzeten siyah bir oyuncak yaptılar. soruyorsunuz sallıyorsunuz ve yazı beliyor ekranda, yap, yapma, boş ver gibi. bu eserinde bu mantıktan yola çıkarılarak yapıldığını düşünüyorum.
siyah 8 top ve kitap var bende eğlence amaçlı kullanıyorum. arkadaşlara toplanıp yaptığımızda baya eğlenceli oluyor. yani oyun mantığı için güzel