Hopee
Kayıtlı Üye
Dünya'ya sadece doğup, büyüyüp, çocuk yetiştirip ölmek için gelmediğimiz inancı kapladı içimi ve farkındalık arayışım bir kaç sene önce böyle başladı. Bu yolda ışığa daha yakın olmak adına hermetik cemiyetlere katılma çabalarım oldu ancak net bir sonuca ulaşamadım, yalnızca mail üzerinden iletişime geçebildik. Okuduğum kitaplar ışığında farkındalığı en hızlı tezahür ettirecek durumlar kitlelerce yapılan çalışmalarla vuku buluyor; bu konuyu açma sebebim de tam olarak bu, fikirlerinizi alıp eğer varsa farklı bakış açılarını özümseyebilmek. Giriş bölümünü geçip ana konuya girsem daha iyi olacak sanırım 
Öncelikle kitap isimlerini paylaşmalıyım
Ra Bilgileri
Kasyopya Celseleri
Pleiades Öğretileri
Temelden almak gerekirse bu üç kitap serisi hayata olan bütün bakış açımı ve görüşümü değiştirdi. Bir'in yasasını evrendeki yansımalarını ve sapmalarını idrak etmemde basamak görevi gördü, görüyor da.. Aranızda kitaplardan herhangi birini okuyan var mıdır acaba? Fikirlerinizi almayı, hayatınıza etkilerini dinlemeyi hevesle bekliyorum. Sonsuz yaratanın ışığıyla kalmanız dileğimle, adonai.

Öncelikle kitap isimlerini paylaşmalıyım
Ra Bilgileri
Kasyopya Celseleri
Pleiades Öğretileri
Temelden almak gerekirse bu üç kitap serisi hayata olan bütün bakış açımı ve görüşümü değiştirdi. Bir'in yasasını evrendeki yansımalarını ve sapmalarını idrak etmemde basamak görevi gördü, görüyor da.. Aranızda kitaplardan herhangi birini okuyan var mıdır acaba? Fikirlerinizi almayı, hayatınıza etkilerini dinlemeyi hevesle bekliyorum. Sonsuz yaratanın ışığıyla kalmanız dileğimle, adonai.