Celp ve Teshir

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Joizazaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Joizazaa

Banlı Kullanıcı
biraz tuz üzerine 51 kere yasin-i şerifin 78. ve 79. ayet-i kerimelerini okuyup nefes ettikten sonra matlubunun niyetine gece yarısı ateşe atar ve yatarsın matlubun sana musahhar olur.seni fevkalade sever, her arzuna boyun eğer.
Okunacak Ayet-i Kerime:
ve darabe lena meselen ve nesiye halkah* kale men yuhyil ızame ve hiye ramim* kul yuhyihellezi enşeeha evvele merrah* ve hüve bi külli halkın alim* ayet-i kerimeleridir.bu ameliyye gerekirse 7 gece tekrarlanır.


ALINTIDIR....Başka bir siteden alıntı yaptım...Yorum yapan kişi ben yaptım oldu demiş..

Niye hiç kimse cevap vermemiş ?? Böyle bir uygulama yokmu ??? Yoksa özür dilerim..
Sizden bir ricam olucak tecrübe puanımdanda anladığınız gibi hiç deneyimim yok...Bana uyguyabileceğim bir aşk majisi tarifi verebilecek varmı ???
 
Merhaba. Yazmış olduğunuz ayetleri az önce kontrol ettim fakat birbirleriyle çelişkili bir durum var. Sizin okunması gereken ayetler olarak yazmış olduğunuz ayetler yasin kitaplarında 77. ve 78. ayetlerdir. Yukarıda yazınıza başlarken belirttiğiniz ayetler ise 78. ve 79. ayetler.
 
Sanırım ben böyle bir uygulamayı bir yerde okumuştum yapılagelen bir uygulama olabilir ama denediğim bir uygulama değil.
 
Arkadaşlar hiç tecrübem bilgim yok..Rica ediyorum lütfen çalışan bir uygulama verebilirmisiniz?? Kime söylediyse cevap gelmiyor !
 
burda yazılan uygulamarın hemen hemen hepsi belirli bi kaynağa dayanır çalışıp çalışmaması size kalmış bişeydir tam inançla yaparsanız kesinlikle çalışacaktır kilit nokta inanmak...
 
ben bunu bir büyü kitabında okumuştum kaynağı vardır çok kalın bir kitaptı onların içersinde aklımda bir bu uygulama kalmıştı basit bir uygulama oldugu için
 
Bu uygulama gizli ilimler hazinesinde geçiyor, ben bilmiyorum uygulamadım da o kitabı öylesine bi okumuştum ,birçok kişi o kitaptaki uygulamaların eksik olduğunu söyler ,uzmanına sormak lazım.
 
Geri
Üst