"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

celb dahil tüm isteklerde reddedilmeyecek dua denenmiştir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan herseyim1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

herseyim1

Kayıtlı Üye
üç gece yatsı ezanından sonra (gece yarısından sonra yapılması daha makbul) yasin suresi okunur.SELAMUN KAVLEN MİRRABBİRRAHİM ayetine gelinince o ayet 6666 adet okunur ve yasinin geri kalanı okunup birinci günün işlemi biter.ikinci günün işlemide aynıdır.fakat üçüncü gün yasin okunur aynı ayete gelince yine 6666 tane okunur ondan sonra yasin devam edilmeden 3 kere niyet ve istek neyse söylenir.niyetten sonra yasinin geri kalan kısmı okunup bitirilir.deneyip denettigim ve sonuç aldıgım bir işlemdir arkadaşlar

sagollasın 6666 kere okunacak ayet kaç saat sürüyor daha önce denenmiş diyosun ya o yüzden sordum aa vermek zorunda kalırsam bişey olurmu?

Bana geçerli bir kaynak gösterebilirmisiniz.. Yasin suresi ve 6666 sayısı çok şaşırtıcı.. Bu sayı hangi degeri temsil ediyor ayrıca denenmiştir denildigi halde bir başkası tarafından yapıldıgında olan uygulamanın gücünü merak ettim.. Kaynak belirtmenizi rica ediyorum..

benim iki buçuk saatimi aldı bu işlem ben sonuç aldım ve tavsiye ettigim insanlarda sonuç aldı.taktir ALLAH'ın.şunu belirteyim bu tertibi mısırda yaşayan fakat görüştügüm bir hocamdam aldım.kendisi bu ilimde çok iyidir.bu onun özel bir tertibiydi.ayeti fazla okumanın bir zararı yok bir ilahiyatçı olarak cevap vereyim ama taktir sizin uygulamak zorunda degilsiniz

Herseyim paylaşımınız için çok tşk. ederim bu verdiğinizi denedim fakat benim 5 saatimi aldı. Çok güzel bir paylaşım.

herhangi bir dileği için okumuş vede dileği kabul olmuş arkadaşlar yazabilirmi?birde bu duayı neler için okuyabiliyoruz?mesela:ben atıyorum çok param olsun,diye okuyabilir miyim?birde sıkıntı falan verir mi insana?

herhangi bir dileği için okumuş vede dileği kabul olmuş arkadaşlar yazabilirmi?birde bu duayı neler için okuyabiliyoruz?mesela:ben atıyorum çok param olsun,diye okuyabilir miyim?birde sıkıntı falan verir mi insana?

Dua okumak niye sıkıntı versin ki aksine huzur bulur insan. Önemli olan inanmak, inanarak istemek.

ya anlamadım yaşini serifi okuyoruz sonrada 6666 kere SELAMUN KAVLEN MİRRABBİRRAHİM diyoruz sonra yasıne devammı ediyoruz yasını serifa nerden evam edıyoruz yardım cı olsun bırı lütfennnnn :(:(:(

Sevgili Bedeste,

Bir dileğinizin kabul olmasını istiyorsanız tüm kalbinizle ALLAH (c.c.) tan dileyin. Duanız öncesi ve sonrası Hz Muhammed (s.a.v.) efendimize Salat ü Selam verin (en doğrusunu Allah bilir).

Dua olarak Vird-i Settar Dua sı vardır dilekler için. Havvas bölümünde mevcut bu güzel dua. ALLAH ın izni ile kabul olur hayırlı dilekleriniz. Ayrıca Hz Peygamber efendimizin şöyle bir hadis-i şerif i vardır:

Ubeyy İbnu Ka`b (r.a) anlatıyor: “Resulullah aleyhissalatu vesselam gecenin üçte ikisi geçince kalkar ve:
-“Ey insanlar! Allah`ı zikredin! Allah`ı zikredin! “zelzele” kesinlikle gelecektir. “takipçi” de onun arkasından gelecektir.Ölüm, içindeki (şiddet ve sıkıntı) lerle gelecek, (öyleyse ahirete hazırlanın!)” derdi.Übey devamla dedi ki:
-“Ey Allah`ın Resulü dedim, ben sana çok salat okuyorum.Duamda ne miktarını sana salat-u selam yapayım?”
-“Dilediğin kadar!” buyurdular.
-“Dörtte bir?” dedim.
-“Dilediğin kadar”! buyurdular, “Eğer artıtırsan, bu senin için daha hayırlı!” dediler.
-“Yarı?” dedim.
-“Dilediğin kadar!” buyurdular. “Eğer artırırsan, bu senin için daha hayırlı!” dediler.
-“Üçte iki?” dedim.
-“Dilediğin kadar!” buyurdular, “Eğer artırırsan, bu senin için daha iyi!” dediler.
-“Duamın tamamını size salat-u selam okumaya ayırayım mı?” dedim.
-“Bu takdirde, dileğin kabul edilir, günahın affedilir!” buyurdular.” (Tirmizi, Kıyamet 24. (2459)

İnşaallah hakkınızda en hayırlı olana kavuşursunuz. Sevgiler.

üç gece yatsı ezanından sonra (gece yarısından sonra yapılması daha makbul) yasin suresi okunur.SELAMUN KAVLEN MİRRABBİRRAHİM ayetine gelinince o ayet 6666 adet okunur ve yasinin geri kalanı okunup birinci günün işlemi biter.ikinci günün işlemide aynıdır.fakat üçüncü gün yasin okunur aynı ayete gelince yine 6666 tane okunur ondan sonra yasin devam edilmeden 3 kere niyet ve istek neyse söylenir.niyetten sonra yasinin geri kalan kısmı okunup bitirilir.deneyip denettigim ve sonuç aldıgım bir işlemdir arkadaşlar

Allah razi olsun Kardesimm Rabbim cumlemizin duasini Kabul etsin insallahh

ben çok defa pek çooook dua okudum..ama verilen dualardan mı benden mi artık bilmiyorum.istediğim olmadı.ve yıllar boyunca hep bekledim sabır ettim.artık istiyorumki benim dileğimde kabul olsun...inanın sizde benim yerime olsanız geçen seneler ardından sizde bu soruyu sorardınız..

Şimdi okuduğunuz dualarda mı kabahat buldunuz, ben mi yanlış anladım ?
Dua can gönülden, kalpten okunur menfaat tarzı değil...

Bedeste bence okuduğun dualarda değil inancında bir eksiklik var. Sen duaları menfaatin için okursan (Allah bilir ama ) bence kabul olmaz. Sebebini de şöyle açıklayam. Senin bir dostun var sen bu dost a sadece işin düşünce selam verirsen o dost senin selamını alır mı ?

Allah'ın kapısını işin düşünce değil her daim çalacaksın ki her daim Allah bir kapı açsın sana... !!!

Geri