"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çalışmaya bir türlü başlayamıyorum...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eddia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eddia

Kayıtlı Üye
Merhaba:
Ben uygulamalı bir sınava hazırlanıyorum,hergün pratik yapmak gerekiyor,fakat hergün bir gün önce bugün erkenden çalışmaya başlıycam diye kendime söz veriyorum ama bir türlü olmuyor,çalışmaya başlasam bile devamı gelmiyor,rica etsem çalışmaya başlamadan önce okuyacağım dualar varsa paylaşır mısınız? Çok ihtiyacım var,bu sınav benim için çok önemli.

ben de aynı durumdan muzdaribim yardımcı olucak arkadaşlar varsa yardımınızı bekliyorum ben sitede paylaşılar ders çalışma telkini müziği dinlemiştim ama fazla yararını göremedim yardımcı olacaka kişilere şimdiden teşekkürler

çalışma tekniği ile ilgili bir şey yazsak olur herhalde. bir gün çalışmaya başlayın ve çalıştığınız kadar çalışın. ertesi gün onun iki katı çalışın. ertesi gün bir önceki çalıştığınız günden daha fazla çalışın. uzun soluklu sınavlarda aşamalı ilerlemek daha iyi olur birden bire çalışmayı kimsenin bünyessi kaldırmaz. :)

Telkinde dinledim,uzun bir süre dinledim ama faydasını göremedim,sanki bir güç çalışmamı engelliyor,çalışamıyorum bir sayfa bile yazamıyorum,yazmak gerekiyor sürekli ama ciddi anlamda bir sorun yaşıyorum,lütfen bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim..

Çalışmaya nasıl başlayacağınızı bilmem ama verdiğim konuda okuduklarını sınavda hatırlaman için bir mp3 var.Linkdeki diğer konularada girerek ders çalışmak için faydalı subliminal mp3ler bulabilirsin. Link;Sınav stresi için subliminal mp3 - "Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Teşekkürler tavsiyeler için,ama telkin ile çalışmayı denedim bir sonuç alamadım,kendimi sıkmadan programlı bir çalışma şekli uyguluyorum yine aynı,başlıyamıyorum bir türlü,bütün günüm başlama çabalarıyla geçiyor,dua istiyorum arkadaşlar,çalışma azmini yükseltecek,başarı için bildiğiniz duaları paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler tavsiyeler için,ama telkin ile çalışmayı denedim bir sonuç alamadım,kendimi sıkmadan programlı bir çalışma şekli uyguluyorum yine aynı,başlıyamıyorum bir türlü,bütün günüm başlama çabalarıyla geçiyor,dua istiyorum arkadaşlar,çalışma azmini yükseltecek,başarı için bildiğiniz duaları paylaşabilir misiniz?
musallatınız olabilir veya büyü büyüden gelen musallat da olabilir anlattıklarınıza göre

Geri