Çakra Temizleme

nurumm

Kayıtlı Üye
Çakraları ve vücudu temizlemek, iyileştirmek ve iyileştirmek için tasarlanmıştır, operatördeki tüm sağlıklı enerjilerin hareketini ve tüm çakraların ve enerji merkezlerinin çalışmasını geri kazandırır, enerji ve sağlıkla doldurur.

Nokta operatördür, ben benim.
Turisaz (zerk) tüm çakralardaki ve bir bütün olarak vücuttaki tüm olumsuzlukları yok eder. Duygusal, fiziksel ve zihinsel blokları, kelepçeleri, çimdiklemeyi temizler. Acıları, korkuları, endişeleri ve endişeleri geri dönülmez bir şekilde keser.
Laguz - Thurisaz'ı yok edecek akarsularda vücuttan çıkarılır. Hücreleri yabancı programlardan temizler, lenf ve dolaşım sistemini ve ayrıca genitoüriner sistemi temizler.
Gebo – sağlıklı enerjileri ve akışları geri kazandırır.
Kenaz, çakraları ve operatörün vücudunu enerji ile doldurur. İyileşmeye yardımcı olur ve sağlık verir.
Raido – iyileşme ve iyileşmeye yönelik hareket, operatördeki tüm sağlıklı enerjilerin hareketini ve tüm çakraların ve enerji merkezlerinin çalışmasını aktive eder ve eski haline getirir.
Vunyo – operatör iyileşmekten zevk ve neşe alır.
Alçı gençliği geri kazandırır ve ömrü uzatır, su ve tuz dengesinden hormonal değişikliklere kadar vücuttaki tüm süreçleri normalleştirir.
Yerah, çakraların ve vücudun sürekli, döngüsel bir temizliği ve iyileşmesidir.
Madr – (kişi), Yüksek Güçlerle bağlantı ve yardım talebi.
Artırın ve güç, sağlık, enerji kazanın.
Tuz - Tedavi sırasında agishjalm'ı ve operatörü beslemek için güneş enerjisi sağlar.

Feragatname:

Bu Rünlerin gücüyle, Yüksek Güçlerin desteğiyle ve Tanrıların koruması altında, çakraları ve operatörün vücudunu sağlığa zarar vermeden temizler, duygusal, fiziksel ve zihinsel blokları, kelepçeleri, çimdiklemeyi, onlardan gelen acıları, korkuları, endişeleri ve endişeleri çıkarır ve yok eder.

Aynı zamanda çakraları ve operatörün vücudunu sağlıklı bir duruma getirir, sağlıklı bir fiziksel bedeni, ruhu, enerjiyi iyileştirir ve onarır, enerji arızalarını iyileştirir, sağlıklı enerjileri ve akışları geri kazandırır, gençliği geri kazandırır ve ömrü uzatır.

Stavın mümkün olan en kısa sürede, operatör için rahatlıkla, zihinsel ve fiziksel sağlığına zarar vermeden, sevdiklerine (liste) zarar vermeden, benim tarafımdan harekete geçirilen diğer çıtalara zarar vermeden yumuşak bir şekilde çalışmasına izin verin ve benim yarattığım sihir ve etkilerin geçmesine izin verin.

Ve çıtanın nefesle (ateş, elementler) aktivasyon anından itibaren çalışmasına başlamasına izin verin ve rünlerin çizildiği taban silindikten veya yandıktan sonra çalışmasını durdurun.
Odin ve Asgard'da yaşamış ve yaşamakta olan tüm Tanrılar ve Tanrıçalar adına!
Varsın olsun! Ve öyleydi! Ve böylece öyle!

Geri