"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cadı olmak istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hekate8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cadı olmak öyle kolay değil... Bütün sihirleri büyüleri bilmen lazım :)

Cadılık, doğuştan yetenek isteyen birşey ben sonradan cadı olunmuyor diye biliyorum.

Cadilik doğuştan gelir ve dnaniz uygunsa olabilirsiniz yani sülalede cadı varmı varsa size el verir bu el şifa ınsiyeleri gibi kopyala yapıştır mantığında değildir bu şekilde sülaleden gelen özellikler yoksa ilerlemeniz sınırlıdır

Wiccalığa bir göz atın. Araştırın. Onunda çeşitleri var. Cadı daha genel bir kavram ve eski, herhangi bir inançtan olabilir. Fakat wiccanların öğretileri de cadılığa dayanır. Neo paganizmin bir koludur. Yaptıkları uygulamalar, majiler, kutladıkları günler( pagan bayramları) var. Aklınıza yatarsa adanma ritüeli gerçekleştirebilirsiniz. Cadının günlüğü diye bir youtube kanalı var onu takip edip videolarına bakabilirsiniz. Yardımcı olacaktır diye umuyorum.

Sayin El-Kraliçe,
Kesinlikle sizi rencide etmek yada kızdırmak için yazmıyorum. Daha önceki konularınızı okuduğumda cininiz olduğunu, insanların auralarini gorebildiginizi, inanç karmaşası yaşadığınızı söylemiştiniz. ( tam kelimeler böyle olmayabilir ) Şimdiki cümlenizden de cadı olabileceginizi düşünüyorsunuz sanırım. Ne kadar güzel ki yaşınız daha çok genç. Spirituel gelisiminz için daha fazla araştırıp okusanız ve ona göre yüreğinize yakın inancı benimseniz belki daha çabuk ve verimli sonuçlara ulaşırsınız. Ben bu konularda ahkam kesecek kadar bilgi sahibi değilim ama sitedeki yazıları okuduğum kadarıyla nasibinizde varsa ustadiniz sizi bulur.
Sevgiyle.

Geri