"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cadı adayıyım bu konuda yardım edecek cadılara ihtiyacım varrr ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MissGothic

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar, cadı olmak istiyorum. Gizli mabetteki temel cadılık derslerine, ritüellere filan baktım ama yeterli bulduğum söylemez. Aranızda cadı varsa onunla çalışmayı (burdan veya facebooktan özel mesajla konuşabilirim), ondan bişeyler öğrenmeyi, yaptığım çalışmaları denetlemesini istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Flood olacak diye yazmadım öğretecek birisi demek istedim yani forumda bu ekolden kişiler var.

Öyle birisi burda karşısınıza çıkarsa yoneticilerden izin alın ki yasaklanmayın sonra deneyimli uye konuşuyor :D

Bu çağrınız sağlıklı değil. Yeni üye değilsiniz. Forumu takip ediyorsanız, bu çağrınızın sağlıklı olmadığını ve yöneticilerin bu konudaki titizliklerini anlamış olmalıydınız. Burası bir canlı okul gibi. Bireysel özel kararlar alıp, özel yaşamınıza bunları taşıyamazsınız. Bu uyarımla umarım haddimi aşmamışımdır. Bu uyarı ısrarlı olursanız size gelirdi diye tahmin ediyorum. Eğer sorularınız var ise, yöneticiler size yol göstereceklerdir. Benim burada olma sebebim, bu tür iletişimlere izin verilmemesi, teklif bile edilememesi. Bu benim kriterim. Denetleme olması nedeni ile güven duyduğum ciddi bir forum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri