"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Buz Duvarları Arkası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Scrying
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Scrying

Kayıtlı Üye
Buz duvarlarının arkasında keşfedilmemiş kıtaların olduğu konusunda ilginç videolar,fotoğraflar var twitterde.1950 Antartika anlaşması ve amiral byrd olayı,eski atalardan,uygarlıklardan kalan arşivlerde dünyanın düz,dünyayı saran gök kubbenin yuvarlak olarak resmedilmesi.Roketlerin gökyüzünü geçerken sanki dalgalı bir suya giriyormuş gibi olup göğü aşamaması gibi olaylar.
Amiral byrd buz duvarlarının arkasında amerikan kıtası büyüklüğünde toprakların olduğunu buz duvarını bayağı aştıktan sonra sıcaklığın sabit 28 derece olduğunu söyleyen raporları var.
Başka kaynaklarda ise kayıp kıta MU'nun orada olduğunu söyleyenler var.
Sizce bu bilgiler doğrumu ? Amerikalılar nasanın ve 1. dünya ve 2. Dünya savaşından sonra toplumlara öğretilen bilgilerin koca bir yalan olduğunu söylüyor.
Bu videoda gösterilen harita ayın yüzeyindeki yansımanın aynısı.Bunla ilgili twitterde dolu içeriğe rastladım arama çubuğuna "beyond ice wall" yazılarak eski paylaşımlara bakılırsa çok garip videolar var.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Böyle birşey varmı yoksa bu bilgiler uydurmamı ?

Buz duvarlarının arkasında keşfedilmemiş kıtaların olduğu konusunda ilginç videolar,fotoğraflar var twitterde.1950 Antartika anlaşması ve amiral byrd olayı,eski atalardan,uygarlıklardan kalan arşivlerde dünyanın düz,dünyayı saran gök kubbenin yuvarlak olarak resmedilmesi.Roketlerin gökyüzünü geçerken sanki dalgalı bir suya giriyormuş gibi olup göğü aşamaması gibi olaylar.
Amiral byrd buz duvarlarının arkasında amerikan kıtası büyüklüğünde toprakların olduğunu buz duvarını bayağı aştıktan sonra sıcaklığın sabit 28 derece olduğunu söyleyen raporları var.
Sizce bu bilgiler doğrumu ? Amerikalılar nasanın ve 1. dünya ve 2. Dünya savaşından sonra toplumlara öğretilen bilgilerin koca bir yalan olduğunu söylüyor.
Bu videoda gösterilen harita ayın yüzeyindeki yansımanın aynısı.Bunla ilgili twitterde dolu içeriğe rastladım arama çubuğuna "beyond ice wall" yazılarak eski paylaşımlara bakılırsa çok garip videolar var.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Böyle birşey varmı yoksa bu bilgiler uydurmamı ?
Biz bir şey düşünmüyoruz, kanıt bekliyoruz sadece. ABD böyle hickimsenin hakim olmadığı bilinmeyen bilinemez konularda çok atıp tutuyor da nasılsa kimse aksini ispat edemez meydan boş diye, bilinen konularda her elli yüz senede bir yanıldıklarını görüyoruz. Güvenimiz kalmadı artık o yüzden, insan aklının vesveselerine. Artık kanıt göstersinler, bir şeyleri açıklayıp kamu görüşüne sunsunlar felan.

Onun dışında bu konuda siz daha fazla araştırma yapıp, öğrendiklerinizi burada sıkmayan sade ve öğretici bir dille anlatabilirsiniz. Burada insanlar bildiklerini paylaşıyor zaten, bu ise bilinemez bir konu. Benim bir fikrim yok şahsen. Fikir ve bilgi sahipleri paylaşımda bulunursa, biz de takip ederiz gelişmeleri.

NASA nasıl koca bir yalanmış, onu merak ettim bir de. Uzay istasyonunu yere indiriceklermiş bir de, başlığını gördüm de haberlerde, içeriğini okumadım. Onunla alakası var mı? Atmosferi aşamadıklarını mı açıklayacaklarmış?

Şu peşpeşe mesaj yazma huyumuzdan vazgeçsek mi? Mesajlarınızı iki parça halinde bırakmanıza gerek yok. Nadiren insanın aklına son anda bir şey gelebilir, kırk yılda bir olur ama bazı üyelerde huy haline gelmiş gibi. Şu forumu düzenli tutmayı öğrenemedik nedense.

Bir videoda sivil bir gemiyi güney kutbunda savaş gemisi durduruyordu geri dönün diye. Bir şeyler illa ki vardır gitmeden bilemeyiz :)

Biz bir şey düşünmüyoruz, kanıt bekliyoruz sadece. ABD böyle hickimsenin hakim olmadığı bilinmeyen bilinemez konularda çok atıp tutuyor da nasılsa kimse aksini ispat edemez meydan boş diye, bilinen konularda her elli yüz senede bir yanıldıklarını görüyoruz. Güvenimiz kalmadı artık o yüzden, insan aklının vesveselerine. Artık kanıt göstersinler, bir şeyleri açıklayıp kamu görüşüne sunsunlar felan.

Onun dışında bu konuda siz daha fazla araştırma yapıp, öğrendiklerinizi burada sıkmayan sade ve öğretici bir dille anlatabilirsiniz. Burada insanlar bildiklerini paylaşıyor zaten, bu ise bilinemez bir konu. Benim bir fikrim yok şahsen. Fikir ve bilgi sahipleri paylaşımda bulunursa, biz de takip ederiz gelişmeleri.
aksinin ispat edilmesini isteyen amerikan halkı,amerikan halkı bu konu üzerinde bayağı bir araştırma yapıyor,eski kaynaklara bakıyor,ve 100 senede insanlara öğretilenlerin yalan olduğunu,esas doğru olanın ata kaynaklar olduğunu söylüyor.100 senelik dünyaya bir yalan hakimiyeti kurulduğunu söylüyorlar,Dünyanın şekline eski kaynaklarda solid dome yani şişik kubbe olduğunu söylüyorlar,
Size birkaç video linki paylaşmak istiyorum.Eğer forum kurallarına göre twitter linki paylaşmak yasak ise beni bilgilendirin.
Bu rusyanın kuzeyinde,rusların çektiği çok ilginç bir video :
Buda dünyanın esas şeklini gösteren video :
Dünyanın güneş ve ayın düşündüğünüz gibi olmadığını gösteren yunanlı pilot burada anlatmak istediği (dünya yuvarlak olsaydı güneş ile ayı size aynı anda gösteremezdim) :
Bu videolardan yola çıkacak olursak
Sonuç itibari ile dünya bize derslerde anlatıldığı gibi olmadığı,insanlıktan saklanan gizemlerin olduğunu söylüyor.
Hatta bir amerikalı eleştirmenin yazdığı yazı,Türkçeye çevirdim bazı yerleri küfür içerdiği için sansürledim.
IMG_0751.jpeg
Buda dünyanın şeklini ve gezegenlerin yerini gösteren çizim pilotun ay ve güneşi gösterdiğine göre marsta,jupiterde diğer gezegenlerde bu resimdeki gibi uzakta değil kubbelerin ardında,yıldızlar ise en uzak olanlar :
IMG_0564.png
Buda çok eski bir resim olmasına rağmen çok şey anlatıyor aslında.
IMG_0754.jpeg
Eski dini yapılar kubbeli şekildeydi,eski ortodoks kiliselerin tepesi kubbe şeklindeydi aynı camiler gibi.Kubbelerin tepesine takılan haç yada hilal demek istiyorki yaratıcı bu kubbenin ardında.Bu size birşeyler hatırlatıyordur.Ve insanlık bu kubbeyi aşamadı.
NASA nasıl koca bir yalanmış, onu merak ettim bir de. Uzay istasyonunu yere indiriceklermiş bir de, başlığını gördüm de haberlerde, içeriğini okumadım. Onunla alakası var mı? Atmosferi aşamadıklarını mı açıklayacaklarmış?
Buna tek video ile cevap verebilirim.Yorum size kalmış.Hatta havuzun içinde çekim yaptıkları bir video daha vardı onu bulursam linkini atarım sizlere.
Bir videoda sivil bir gemiyi güney kutbunda savaş gemisi durduruyordu geri dönün diye. Bir şeyler illa ki vardır gitmeden bilemeyiz :)
Bu doğru ben sizler için araştırdım,yorumu size bırakıyorum,yukarıdaki linklere bakabilirsiniz.Teşekkür etmek için yorumlarınızı beğendim.Konuya destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• IMG_0564.png
    IMG_0564.png
    2.3 MB · Görüntüleme: 3
Amiral Byrd belgeselini izlemenizi tavsiye ederim. Twitter veya youtube üzerinden yabancıların güzel belgeselleri var

Dediğim gibi benim bir fikrim yok. Astral seyahat ile uzaya giden arkadaşlar yardımcı olurlar belki, kendileri münasip görürlerse. Ben yine cia tehlikesine karşı uyarımı yapayım da, cesur olmadan önce 2 kez düşünsünler.

Aslında ben bu bahsettiğiniz mevzuları henüz gençken araştırıyordum ama kıtaların eskiden Cenin şeklinde olduğunu açıklayan teoriye denk geldikten sonra noktaladım.

Aslında ben bu bahsettiğiniz mevzuları henüz gençken araştırıyordum ama kıtaların eskiden Cenin şeklinde olduğunu açıklayan teoriye denk geldikten sonra noktaladım.
Twitter'deki The Flat Earther kanalı bayağı içerik paylaşıyor bu konu hakkında,Dünyayı düz,üstten şişik kubbe,solid dome olarak tabir ediyor.Gezegenler uzay boşluğu değil bu kubbenin arkasında diyor.Bazıları oraları helak olmuş donmuş uygarlıkların yaşadığı eski topraklardı diyor.Hatta bir videoda gerçekmi bilemiyorum aynı new york gibi denize kıyı ama donmuş şehirler gördüm.Bulutlar sola doğru giderken gökyüzünü kaplayan kubbenin sağa doğru hareket ettiğini gördüm ilginç şeyler var ama tam net açıklığa kavuşmuyor hiçbirşey.Sanki insana kutupların yer değiştirmesi (eksen kayması) olayını anlatıyor,Mesela amerikan kıtasının kuzeye,antartikanın amerikan kıtasına kaydığını düşünürsek,böyle bir durum yaşanmış olabilir.2 seçenek var ya insanlar kendilerine öğretildiği bilgi kadarı ile sınırlandırılıyorlar,yada akıl bulandırılıp insanların dikkatı başka yöne çekilmeye çalışılıyor.Birde çekim gücünün yüksek olduğu pusulanın o tarafı bu çekim gücünden dolayı gösterdiği,yeryüzündeki rüzgarlara sebep olan rupes nigra pole isminde bir bölge var.Bu konuda ilk youtube videosunda gösterilen haritada kuzey bölgesindeki karadelik gibi çizilen bölgede kaldığını gösteriyor.

Linkteki yazıyı Türkçeye çevirip videoya bakın.
Acaba bunlar doğrumu ? onu gitmediğimiz için bilemiyoruz.Demekki insanoğlunun şimdiye kadar öğrendikleriyle sınırlı kalmasının sebebi bu.Mesela google earth gibi haritalara baktığımda dünyanın arkasını çevirdiğimde bomboş bir okyanus görürdüm bana pek inandırıcı gelmezdi.
Amiral byrd raporlarıda eski dinlerde,uygarlıktan kalan bilgilerde şu 100 senede insanlığa öğretilen konulardan farklı şeyler söylüyorsa orada durup düşünmemiz gerekiyor.Çünkü bu konuların temeli taa ata kaynaklarından beri atılmış.Amiral byrdde bunu doğruluyor ama ne hikmetse teknolojinin aya gidildiği yıllardan daha fazla geliştiği çağda aya tekrar gidilemiyorsa,şimdiye kadar öğretilenlerin yalan olma ihtimali kuvvetleniyor demektir.Devon adasını insanlığa marsa gidildi diye yutturmaya çalışanlara inat amerikalılar gökkubbeyi maddesel bedenlerinizle hiçbir zaman aşamayacaksınız.Orayı aşabilmek için ruh olmanın gerekir gibi yazılar görünce kutsal kitapta yazan gökkubbe olayıda doğrulanmış oluyor.Önemli olan buzulların arkasında ne var ? Başka canlılarmı ? Ufo denilen varlıklarmı ? Cinlermi ? Bunu kimse bilmiyor.Kaf dağı arkası hikayesi işte buradan gelmedir.

Çok ilginç ve çok dikkatimi cezbetti. Hepsini okumadan önce sadece şu kısmın bana neyi anımsattığını yazıcam " roketlerin gökyüzünü geçerken sanki dalgalı bir suya giriyormuş gibi " kısmı; evrenin akışkan bir maddeye sahip oluşunu aklıma getirdi.

aksinin ispat edilmesini isteyen amerikan halkı,amerikan halkı bu konu üzerinde bayağı bir araştırma yapıyor,eski kaynaklara bakıyor,ve 100 senede insanlara öğretilenlerin yalan olduğunu,esas doğru olanın ata kaynaklar olduğunu söylüyor.100 senelik dünyaya bir yalan hakimiyeti kurulduğunu söylüyorlar,Dünyanın şekline eski kaynaklarda solid dome yani şişik kubbe olduğunu söylüyorlar,
Size birkaç video linki paylaşmak istiyorum.Eğer forum kurallarına göre twitter linki paylaşmak yasak ise beni bilgilendirin.
Dünyanın güneş ve ayın düşündüğünüz gibi olmadığını gösteren yunanlı pilot burada anlatmak istediği (dünya yuvarlak olsaydı güneş ile ayı size aynı anda gösteremezdim) :
Sonuç itibari ile dünya bize derslerde anlatıldığı gibi olmadığı,insanlıktan saklanan gizemlerin olduğunu söylüyor.
Hatta bir amerikalı eleştirmenin yazdığı yazı,Türkçeye çevirdim bazı yerleri küfür içerdiği için sansürledim.
Ekli dosyayı görüntüle 3445
Buda dünyanın şeklini ve gezegenlerin yerini gösteren çizim pilotun ay ve güneşi gösterdiğine göre marsta,jupiterde diğer gezegenlerde bu resimdeki gibi uzakta değil kubbelerin ardında,yıldızlar ise en uzak olanlar :
Ekli dosyayı görüntüle 3447
Ekli dosyayı görüntüle 3448
Eski dini yapılar kubbeli şekildeydi,eski ortodoks kiliselerin tepesi kubbe şeklindeydi aynı camiler gibi.Kubbelerin tepesine takılan haç yada hilal demek istiyorki yaratıcı bu kubbenin ardında.Bu size birşeyler hatırlatıyordur.Ve insanlık bu kubbeyi aşamadı.

Buna tek video ile cevap verebilirim.Yorum size kalmış.Hatta havuzun içinde çekim yaptıkları bir video daha vardı onu bulursam linkini atarım sizlere.

Bu doğru ben sizler için araştırdım,yorumu size bırakıyorum,yukarıdaki linklere bakabilirsiniz.Teşekkür etmek için yorumlarınızı beğendim.Konuya destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
Paylaşım için çok teşekkürler , emeğinize sağlık. Dili anlasaydım muazzam bir araştırma olurdu benim için , yine de ilgilenmeyi düşünüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 3445
Ekli dosyayı görüntüle 3447
Ekli dosyayı görüntüle 3448

Annemin öldüğü günün gecesi bir olay deneyimlemiştim, bazılarınızın uçuk bulup alay edeceğinizden emin olduğum için açıklamıyorum... Bilgi, bilende kalsın.

Paylaşım için teşekkürler. Araştırmak ve sorgulamak , bir adım ileri adım atmaktır; geri değil ya da durmak değil.

Geri