"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyük Sıkıntılar İçindeyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan creatura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

creatura

Banlı Kullanıcı
Selamın aleyküm...
Sizden yardımını istediğim bir konu var yardımcı olursanız yatar kalkar dua ederim ne diyim.

Uzun zamandır çok büyük sıkıntılar içerisindeyim insanlarla ilişkilerimi kestim içime kapandım tuhaf duygular hakim olmaya basladı, otururken hiç bişey düşünmeyip yapmazken durduk yere ağlamaya yada kafama göre vurup kırmaya sinirlenmeye veya bi boşluğa düşmüş gibi hissetmeye başladım.

duygusuz oldum birileri sevinçlerini paylaşınca kıskanç bi tavır sergiliyebiliyorum (Ki hiç öyle birisi değilimdir.)

bu anlattıklarım birden bire meydana gelmeye baslayan olaylar sürekli mutsuzum sürekli bi intikam duygusu ama kimden almam gerektiğini bilmiyorum. Anneme sürekli bi hocaya baktırmak istediğimi söyledim fakat babam böyle şeylerle vakit kaybetmek istemiyor ve cok yol katetmemiz gerektiği için bizde gidemiyoruz.

Sizden bi cevap istiyorum hiç alışılagelmemiş durumlar bunlar benim irademde. Lütfen yardımcı olun

Öcenlile merhaba ve geçmiş olsun.Eğer psikolojik açıdan bakarsak sizi etkileyen bir olay oldu mu? Örneğin bir yakınınızı kaybetmeniz,bir şiddete maruz kalmanız vs.

Yakın zamanda hiç kötü bir olayım gecmedi kişilik olarak falan kendimi 10 numara bi insan görürdüm yanlış anlamayın ama kendimi övmüyorum kendi halimde yaşayan bi insanım kimsenin tavuğuna kış demişliğim olmamıştır.

Yakın zamanda hiç kötü bir olayım gecmedi kişilik olarak falan kendimi 10 numara bi insan görürdüm yanlış anlamayın ama kendimi övmüyorum kendi halimde yaşayan bi insanım kimsenin tavuğuna kış demişliğim olmamıştır.
Yakın zamanda olması yada geçmişte olması bir önem arz etmez.Çoğu zaman geçmişte ve çocuklukta yaşadığınız olaylar ilerde çok daha büyük etkiler bırakabilir.

sunu söyliyim sadece 5 defa piskologa gittim hiç bir sonuc bir sonuc cıkartamadılar. basıma gelen en kötü şey çocuklugumda gecirdiğim astımdan öte gitmedi

Anlaşın siz bunların pekde psikolojik olmadığını düşünüyorsunuz.Ama ben yinede başka şeyler üzerinde durmadan önce (ki siz bu olasılıkları benden daha önce fark etmişsiniz.)psikolojik nedenler üzerinde durmayı tercih ederim.Acaba özel olmazsa şimdiye kadar sosyal ilişkilerinizde nasıldınız.Sosyal ortamlardan çekinme sözkonusu muydu?

asla önceden çok sevilen bi insandım her türlü ortamda çevrem vardı. ki sizin bu sorduklarınızda bi piskologdan öteye gitmedi :)

asla önceden çok sevilen bi insandım her türlü ortamda çevrem vardı. ki sizin bu sorduklarınızda bi piskologdan öteye gitmedi :)
Çünkü ben de bir psikologum :biggrinjester:Anlaşılan sizin aklınızda başka bir ihtimal var.Bu benim de aklıma geldi fakat herşeyi buna bağlamak yanlıştır o yüzden önce bunları sormam daha önemliydi.Şimdi psikolojik olmadığından kesinlikle emin olduğunuza göre diğer ihtimal üzerine konuşabiliriz.Şimdiye kadar hiç bir varlık çağırma girişiminde bulundunuz mu veya başınızdan normal olarak nitelendiremiyeceğiniz olaylar geçti mi?

abi yok be dedim ya kendi halimde yaşayan bir insanım sadece okurum hani hikayeleri falan dikkatimi ceker. ama korkarım öyle şeylerden yani, zaten korkulmasıda gereken şeyler.

Kardesım kıtap okuyordum tam sana gore bırsey buldum paylasıyım hemen. Hak taalanın "El Rahman" (arapça olarak) adını ayın şerefli bir gününde bir kagıda yaz. Yagmur suyu ile yazı silinene kadar bekle suyu iç. Kalp bozuklugu kotu nıyetı kimsenin icinden silinmis olur diyor.

Öncelikle Sayın üyelerimiz. biz bu forumda abi, abla, kardeşim, dostum, kanka gibi hitapları kullanmıyoruz.

Sorununuza gelince siz ne kadar bu olayı psikolojik olarak görmeyip direk doğa üstü olaylara yormak isteseniz de yaşadıklarınız tamamen psikolojik. Yaşadığınız şeyler size birden başlamış gibi görünse de bu yaşadıklarınız aslında bilinçaltınızda yıllarca biriktirdiğiniz, bir şekilde unuttuğunuzu yada hallettiğinizi düşündüğünüz üzüntülerinizin, kızgınlıklarınızın, duygusal boşluklarınızın bir yansıması. Psikologlardan sonuç alamadığınızı söylemişsiniz. Bunun sebebi de asla yaşadıklarınızı psikolojik olarak düşünmeyip doğa üstü olaylara bağdaştırmanız. Siz sorununuzu kabul etmeden zaten yardım alamazsınız.

kitabı nasıl alabilirim ? aratınca kitapla ilgili hiç bir sonuc bulunamıyor

Bu arada bu yaşadıklarımı doğa üstü olaylarla bağdastırmamın sebebi anneme ve babama hoca efendinin söyledikleridir yanlıs anlasılmasın

Kardeşim sana Arif Pamuk'un Sureler'in ve Dua'ların fazileti adlı kitabını almanı tavsiye ederim orda sana göre bir çok dua var.Aşşağıda bazı dualar verdim bunları okumanızda yarar olcağını düşünüyorum.Ayrıca namaz kılmıyorsanız namaza başlamını tavsiye ederim.Şüphesiz büyük faydasını görürsünüz aynı zamanda da dinin gereğini yerine getirmiş olursunuz.İyi forumlar.(kaynaklar salihdir.Arif Pamuk'un kitabından alıntıdır.)
La ilahe illallahül azimül haliym.La ilahe illallahü rabbül arşil azim.La ilahe illallahü rabbüssemavati ve rabbül ardı ve rabbül arşil keriym.

"Peygamber Efendimiz sıkıntılı zamanlarında bu duayı okurlardı."
Allahü Allahü rabbiy la üşrikü bihiy şey'en.

MANASI:Bütün işlerde Allah'a sığınır ve O'na hiçbir şeyi eş koşmam.
"Sıkıntılı zamanlarınızda bu duayı okursunuz."
"Kederli ve sıkıntılı zamanlarında Ayet'el Kürsi ve Sürel Bakarenin son iki ayetini kim okursa,Allah Teala ona yardım eder,sıkıntıdan kurtarır."
Lailahe illa ente sübhaneke inniy küntü minazzalimiyn.
Sad b.Abü Vakkas anlatıyor:
"Ben Resülüllah'dan işittim:Öyle bir dua biliyorum ki kim onu sıkıntılı zamanlarında okursa,sıkıntı ve kederi ondan kaldırır.O da kardeşim Yunus'un balığın karnında okuduğu bu duadır."
Ene abdükebnü abdikebnü emetike fiy kabzatike nasıyetiy bi yedike madın fiyye hükmüke,adlün fiyye gadaüke,es'elüke bi küllismin hüve leke semmeyte bihiy nefseke ev enzeltehu fiy kitabike ev allemtehu ehaden min halkıke,eviste'serte bihiy fiy ılmil ğaybi ındeke en tec'alel Kur'ane nure sadriy ve rabia kalbiy ve cilae huzniy ve zehabe hemmiy.
MANASI:Allahım! Ben Senin kulunum ve kulunun oğlu ve cariyenin oğluyum.Nasiyem yedi kudretindedir.Hükmün bende caridir.Kaza'n hakkımda adalettir.Senin olan,senin kendine tesmiye ettiğin veya kitabında inzal buyurduğun veya halkından birine bildirdiğin veya kendi ilminde veya ilmi gaybında Zat'ı Ecelli Ala'na tahsis buyurduğun her isim ile Senden dilerim ki Kur'anı göğsümün nuru,kalbimin baharı,hüznümün cilası,sıkıntı ve kederimin zehabı kılasın.
Peygamber Efendimiz buyurdu:
"Kime bir merak veya bir hüzün isabet eder de bu duayı okursa,Allah Teala onun merakını giderir,sıkıntısının yerine ferah verir"Ashab:"Ya Rasulallah bu kelimeleri öğrenmeli mi?deyince,Resulüllah (s.a.v.) evet bunları işiten herkesin öğrenmesi lazımdır" buyurdular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri