"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyük bir sorun var:S:S:S:S

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mecra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mecra

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar size bir şey danışacağım eski çıktığımla şimdi tekrar denemek ama bir türlü bir araya gelemiyoruz onun beni sevdiğinden eminim ben de onu seviyorum 3 yıllık bir sürede bu hale geldik birbirimizi çok sevmemize rağmen bir türlü bir araya gelemiyoruz nazar olabilir çünkü kıskanılan bir çifttik her neyse bunun için nazar olup olmadığını anlamak için bana yardımcı olabilecek birileri var mı??
 
herzaman hayırlısını dile hayırlısıyla olmasını iste olucağı varsa olur ve bazen sevmekte yetmiyor şüphen olmasın o yüzden çok üstüne düşme yaşanılıcaksa da gizli tutmanı tavsiye ederim nazar hakkında bişey diyemeyeceğim ama kıskanılmak yıpratır çoğuzaman sizi.
 
Benim her zaman dediğim ve arkasında durduğum bir söz vardır. '' İnsan eski sevgilisinden neden ayrıldıysa yine aynı sebepten veya ona yakın bir nedenden dolayı yeniden ayrılmanın eşiğine gider.. '' Ama yinede dilerim ki, bu size olmaz.. Nazar konusunda yardım edemediğim içinde özür dilerim (:
 
Eskiden babaannem çoculara kurşun dökerdi ama çıkan kurşunu yorumlamazdı. Nazara iyi gelir nazar varsa dagılır ve rahatlatır derdi ama yorum yapılmaz derdi kurşun döktür.Hadi hayırlı olsun arkadaşım.
 
Tanığınız birisi size nazar ayeti okusun ve üzerinize üflesin 3.5.7.kere size nazar ayeti okunurken esnemeyle beraber sizin kontrolünüz dışında gözünüzden yaşlar gelmeye başlarsa nazar var. Okuyan kişinin üzerinde ağırlık kalmaması içinde okuyan kişiye sadaka olacak şekilde bir şey verirsiniz oda verdiğinizi başka bir fakire verir...Kurşun döktürecek birini bulamazsan bunuda yapabilirsin...Annem çocuklarıma bunu çok yapıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst