Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Etki eder, bi insana envai çeşit büyü yapılabilir kaldırabildiği kadar artık
Yalnız ters etkili büyülerse, diğerinin etkisini kaybetmesi gerekmesi gerekir sanırım, yada ikinci yapılan büyü daha güçlüyse varlıkları daha yetkiliyse ikinci büyü birincinin etkilerini bir miktar silebilir tahminim.
Yalnız ters etkili büyülerse, diğerinin etkisini kaybetmesi gerekmesi gerekir sanırım, yada ikinci yapılan büyü daha güçlüyse varlıkları daha yetkiliyse ikinci büyü birincinin etkilerini bir miktar silebilir tahminim.
Yok ters etkili değil, mesela atıyorum birinde kısmetsizlik büyüsü yapılır birinde şirinlik, biri pozitif biri negatifse..
Sitede balmumu ile arınma yöntemleri var, onları uygulayın isterseniz. Sayı sekanslarını da deneyebilirsiniz. Youtube da Cavit Çağ büyü bozma sekansı var.
Yok ters etkili değil, mesela atıyorum birinde kısmetsizlik büyüsü yapılır birinde şirinlik, biri pozitif biri negatifse..
Sitede balmumu ile arınma yöntemleri var, onları uygulayın isterseniz. Sayı sekanslarını da deneyebilirsiniz. Youtube da Cavit Çağ büyü bozma sekansı var.
Konu çok eski ama yinede belki cevap gelir sayı sekanslarina inanan ve yapan çok insan var bide yine burda okuduğum bişey var birisi iyi bir kanal olmadığından bahsetmiş tam ne demek bilmiyorum ama ben denemedim arınma sayı sekansiyla yapılabilir mi yada inanmayan biri denesede fayda olur mu merak ediyorum.