"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aysom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aysom

Kayıtlı Üye
Birine işi rast girmesin diye buyu yapıldıysa hala bu buyunun etkisindeyken başka buyu yapılsa etki edermi yoksa buyu varken baska buyu tutmaz mı??

Etki eder, bi insana envai çeşit büyü yapılabilir kaldırabildiği kadar artık 💩

Yalnız ters etkili büyülerse, diğerinin etkisini kaybetmesi gerekmesi gerekir sanırım, yada ikinci yapılan büyü daha güçlüyse varlıkları daha yetkiliyse ikinci büyü birincinin etkilerini bir miktar silebilir tahminim.

Arınmanın yapılması gerekiyor. Önce pislik temizlenir sonra işlem yapılır. Yazdığım "arınmanın önemi" adında makaleyi okuyun

Yalnız ters etkili büyülerse, diğerinin etkisini kaybetmesi gerekmesi gerekir sanırım, yada ikinci yapılan büyü daha güçlüyse varlıkları daha yetkiliyse ikinci büyü birincinin etkilerini bir miktar silebilir tahminim.
Üzerindeki işleri ters gitsin diye yapılan buyu sonradan baglama buyusu bunlar ters etkili mi oluyor

Arınmanın yapılması gerekiyor. Önce pislik temizlenir sonra işlem yapılır. Yazdığım "arınmanın önemi" adında makaleyi okuyun
Olmaz diyorsunuz yani??

Üzerindeki işleri ters gitsin diye yapılan buyu sonradan baglama buyusu bunlar ters etkili mi oluyor
Yok ters etkili değil, mesela atıyorum birinde kısmetsizlik büyüsü yapılır birinde şirinlik, biri pozitif biri negatifse..
Sitede balmumu ile arınma yöntemleri var, onları uygulayın isterseniz. Sayı sekanslarını da deneyebilirsiniz. Youtube da Cavit Çağ büyü bozma sekansı var.

Yok ters etkili değil, mesela atıyorum birinde kısmetsizlik büyüsü yapılır birinde şirinlik, biri pozitif biri negatifse..
Sitede balmumu ile arınma yöntemleri var, onları uygulayın isterseniz. Sayı sekanslarını da deneyebilirsiniz. Youtube da Cavit Çağ büyü bozma sekansı var.
Konu çok eski ama yinede belki cevap gelir sayı sekanslarina inanan ve yapan çok insan var bide yine burda okuduğum bişey var birisi iyi bir kanal olmadığından bahsetmiş tam ne demek bilmiyorum ama ben denemedim arınma sayı sekansiyla yapılabilir mi yada inanmayan biri denesede fayda olur mu merak ediyorum.

Geri