"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HeYBeT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeYBeT

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba benim bir arkadasim odasında üçgen şeklinde katlanmış arapça mı tam bilmiyorum ama ona benzer bir kağıda yazılmış bir yazı bulmuş bu tam olarak nedir? Nasıl bir önlem alınır? Yardımcı olursanız sevinirim

Eskiden '' tüfek icat oldu mertlik bozuldu'' derlerdi. Şimdi ise tüfek yerine internet icat oldu, hacı, hoca, şeyh, proflar çoğaldı.
İki satır yazı okuyan sanal alemin uleması, gölgesini görüp heyecanlanan, çakrası açılmış üstün insan diye ortalıklarda dolanıyor :)
Artık kime güveneceğimi bilemiyorum, hangi yazının gerçeği yansıttığına karar vermekte zorlanıyorum.

Not: Sizleri tenzih ediyorum bu düşüncem sadece kendi şahsi fikrimdir.

cevşenden düşmüş olmasın?Çünkü bu şekilde üçgen katlanır onların içindeki dualarda bildiğim kadarıyla :)

Resmini koyarsanız okuyabilirim, yanlız her arapça olan şey buyu yada kur an dili değil, arapça gunumuzde konuşulan bir dildir de belki önemsiz bir şey yazıyor

Eğer resim atarsanız anlamak kolaylaşır çünkü kağıda arapça herhangi bişeymi yazıldı yoksa gerçekten büyümü anlayamayız ama eğer büyüyse daha fazla beklememenizi işlevinin ne olduğunu hemen öğrenmenizi tavsiye ederim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri