Büyü

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATCH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PATCH

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben büyü yapmaktan korkuyorum. Etrafta kötü durumlar okuyorum ve bunların etkisinde kalıyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
 
Ya aslında... Bilmiyorum işte yapmak istiyorum büyü ama bilmiyorum yani. Bir kere deneyecektim her şeyi hazırladım ama sonra korktum. O zamandan beri denemeye çalışmadım. :)
 
Boşver be.
gerçekten boşver hani.
git jumping felan yap.
macerayı "gerçekten" yaşa.
büyü bir çözüm değil.
sorun sorunlada çözülmez hem
 
İlk önce şunu söyleyeyim açtığınız konuya benzer binlerce konu açıldı forumda ve hepsine gerekli cevap verildi.Keşke daha dikkatli olsaydınız.

Korkuyorsanız yapmamanız daha iyidir.Ve şunu da söyleyeyim büyü'yü herkes yapamaz zaten. Büyü herkesin yapabileceği bir şey değildir. Bir büyü uygulaması için yıllarca uğraşan majisyenler vardır.
Büyü de en noktalardan biri ''İnanmaktır''. Siz o okuğunuz yazılara inanmışsınız. Ve en baştan en büyük hatalardan birini yapmışsınız.
O okuduğunuz yazılar bilinçaltınıza kaydedilir. Siz uygulama yapmaya kalkıştığınız zaman yüzeye çıkar ve sizi başarısızlığa sürükler.

Büyü macera,aksiyon olsun diye yapılan bir şey değildir .Bir büyü yapılmadan önce günlerce düşünülür.Niçin yapıyorum ? Neden yapıyorum ? Yapış amacım ne ? Gerekli bir şey için mi yapıyorum ? Bu sorulara cevap verildikten sonra kişi yapmaya başlar.
 
Büyü yapan ve yaptıran lanetlenmiştir. Yapmamak en doğrusu

benim tavsiyem asla büyü yapmayın ahiretinizi yakmayın basit bir şey değildir büyü

Büyü yapmayı düşünen kişinin sizin dininizden olduğunu nereden biliyor sunuz ? Bu forumda her dinden insan vardır. Ve onlara karşı saygılı olmak zorundasınız. Herkes sizin dininizden değil. Konu açan arkadaş yazısında dinim ''...........'' dememiş.
 
Herkes dinde büyünün yasak olduğunu bilir..
Bunu söylemeye ne gerek var.
Hem tai'de doğru söylüyor..
Ancak bence büyü dine inanmayan biri içinde yararlı değil..
Çünkü başkasının özgür iradesine karışmakla etrafındaki olaylar bence gerçek olmaz, sadece istediğin olur..
Bu yazı dahada uzayabilir tabii.
Ama gerek yok, kişi düşününce anlayacaktır.
Kolaya kaçmaya gerek yok; gerçek hayatla insan yüzleşmeli, savaşmalı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst