Ezgicold15
Kayıtlı Üye
Vakti zamanında iki büyü yapmıştım.O büyüleri de dolabımda sakladım.Büyü kavanozunu yıkadım sonradan.Malzemeleri falan da kaldırdım,Ama kokusu dolabıma sindi.Ne yapsam geçmiyor yardım edebilirmisiniz?
Islanmış koyun yada herhangibir hayva postu gibi kokular aliyormusunuz?Vakti zamanında iki büyü yapmıştım.O büyüleri de dolabımda sakladım.Büyü kavanozunu yıkadım sonradan.Malzemeleri falan da kaldırdım,Ama kokusu dolabıma sindi.Ne yapsam geçmiyor yardım edebilirmisiniz?
Dolabımı 3 gğn boyunca filan havalandırdım.Üzerine parfümde sıktım bi sürü ama naapsam koku geçmiyordolabını havalandırdıktan sonra içine parfüm şişeni koyabilirsin
Vakti zamanında iki büyü yapmıştım.O büyüleri de dolabımda sakladım.Büyü kavanozunu yıkadım sonradan.Malzemeleri falan da kaldırdım,Ama kokusu dolabıma sindi.Ne yapsam geçmiyor yardım edebilirmisiniz?
Bu büyüyü yaklaşık bir ay önce yapmıştım.Haklısınız korunma yapmadım ama büyüyü araştırdığımda evrenin enerjisiyle yapılan bir büyü olduğunu cinlerle alakası olmadığını öğrenmiştim.en masumane olan odanın havalandırmaya ihtiyacı oluşudur. inş kötü varlıkların varlığına binaen bir durum değildir. Ayrıca korunma yapmadan deneyiminiz ve bilginiz olmadan af edin ama büyü yapmak evde makarna yapmaya benzemez. Dönüp sizi vurabilir , işin içinden çıkamayacak kadar dibe vurabilirisiniz, size musallat olabilir, rhunuzu ele geçirmeye çalışabilir ve ya hayat enerjinizi alma kalkabilirlerdir burda saydıklarım ve saymamadıklarımın tamamını şimdi burda nikini söylemiyim ama birkaç kullanıcının başına gelen şeyler.