"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü yaptım odam çok kötü kokmaya başladı yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ezgicold15

Kayıtlı Üye
Vakti zamanında iki büyü yapmıştım.O büyüleri de dolabımda sakladım.Büyü kavanozunu yıkadım sonradan.Malzemeleri falan da kaldırdım,Ama kokusu dolabıma sindi.Ne yapsam geçmiyor yardım edebilirmisiniz?

Tütsü kullanmayı dene. Yaptığın büyünün kötü enerjisini de emmeye yardımcı olacaktır.

Koku birşey değil de bilmediğiniz bir tehlikeyi uygulamaya cesaret göstermiş olmak sizin asıl yardım istemeniz gereken konu.

Origanum biraz sizi rahatlatmak istemiş ancak koku bazen başka şeyler anlatır. Malzemeden kalan koku olduğuna inanıyorsanız bir şey diyemem de, oluşan enerjinin koku ile tezahürü ise o pek iyi değil.

KOkunun türü nedir peki? EN yakın bir şekilde nasıl tanımlayabılırsınız bu kokuyu?

tam olarak idrar ve birçok yağ karışımı tarzında kokuyor içinde biraz da gül kokusunu andıran bi koku var ama çok ağır

İdrar,gül yağı,vanilya yağı ve bikaç yağı karıştırmıştım.

dolabını havalandırdıktan sonra içine parfüm şişeni koyabilirsin
Dolabımı 3 gğn boyunca filan havalandırdım.Üzerine parfümde sıktım bi sürü ama naapsam koku geçmiyor

Öncelikle flood yapmazsanız sevinirim. Parfüm şişeniz doldurulmaya müsait bir şişeyse, yani sprey kısmı çıkabiliyorsa, çıkartın. İçine ince uzun kürdan çöplerden koyun. 1-2 Haftaya kadar parfümünüzün kokusu odanıza yayılacaktır. Dolabınızın içine koyarak o kokuyu giderebileceğinizi düşünüyorum. :)

Yok enerjiyle alakalı değil. Karbonat-limon karışımlı su ile önce güzelce silin, sonra bir kase karbonat koyun üstü açık biçimde. Koku kalmaz.

dolabını sirkeli suyla silmeyi de deneyebilirsin çamaşır suyu da olabilir bilemedim işin içine idrar girince ;)

Ciddi bir büyü yapmak ve sonrasında sadece kokuya takılmak ? Enteresan bir bakış açısı.İşinde uzman olmadığınız kanaatindeyim zira uzmanı olsanız kokunun sebebini bilirdiniz belliki ilk defa yaptığınız bir uygulama bu durumda ben kokunun nereden geldiğinden çok korunma ve arınma olmadan başıma geliceklerden korkardım.Günümüzde her bilgiye kolayca uğlaşabiliyoruz bunun ceremesini birgün toplumca ödeyeceğiz de bakalım nezaman :)

İyi bir iş yapmamışsanız ve kötü kokular gelmeye başlamış ne güzel kendini ifade etmiş olay kendini.

Yapmayın demiştim umarım başınız ağrımaz bu konuda intikam alacağım diye.

Vakti zamanında iki büyü yapmıştım.O büyüleri de dolabımda sakladım.Büyü kavanozunu yıkadım sonradan.Malzemeleri falan da kaldırdım,Ama kokusu dolabıma sindi.Ne yapsam geçmiyor yardım edebilirmisiniz?

en masumane olan odanın havalandırmaya ihtiyacı oluşudur. inş kötü varlıkların varlığına binaen bir durum değildir. Ayrıca korunma yapmadan deneyiminiz ve bilginiz olmadan af edin ama büyü yapmak evde makarna yapmaya benzemez. Dönüp sizi vurabilir , işin içinden çıkamayacak kadar dibe vurabilirisiniz, size musallat olabilir, rhunuzu ele geçirmeye çalışabilir ve ya hayat enerjinizi alma kalkabilirlerdir burda saydıklarım ve saymamadıklarımın tamamını şimdi burda nikini söylemiyim ama birkaç kullanıcının başına gelen şeyler.

en masumane olan odanın havalandırmaya ihtiyacı oluşudur. inş kötü varlıkların varlığına binaen bir durum değildir. Ayrıca korunma yapmadan deneyiminiz ve bilginiz olmadan af edin ama büyü yapmak evde makarna yapmaya benzemez. Dönüp sizi vurabilir , işin içinden çıkamayacak kadar dibe vurabilirisiniz, size musallat olabilir, rhunuzu ele geçirmeye çalışabilir ve ya hayat enerjinizi alma kalkabilirlerdir burda saydıklarım ve saymamadıklarımın tamamını şimdi burda nikini söylemiyim ama birkaç kullanıcının başına gelen şeyler.
Bu büyüyü yaklaşık bir ay önce yapmıştım.Haklısınız korunma yapmadım ama büyüyü araştırdığımda evrenin enerjisiyle yapılan bir büyü olduğunu cinlerle alakası olmadığını öğrenmiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri