siyahlı
Kayıtlı Üye
Bi kaç gündür aklıma takılan bir soru aslında. Erkek arkadaşımla yeni ayrıldık. Aslında kendisi sevgili olmak istemediğini ciddi bir ilişki düşünmediğini söyledi ve beni kırmak istemediğini bu ilişkiyi bu şekilde bi beklentiye girmeden yaşamamız gerektiğini aksi takdirde daha fazla uzatamıyacağını söyledi. Yüzüne bile bakmamalıydın bu konuşmadan sonra dediğinizi duyar gibiyim ama maalesef ona o kadar bağlanmış ve sevmiştim ki bunu kabul ettim. Eski kız arkadaşını çok sevmiş olduğunu ve nasıl üstüne düştüğünü ara sıra anlatıyordu haliyle bu durum beni kahrediyordu kıskanmayla karışık ağır bi burukluk duyuyordum. Neyse bu konuşmayı yaptıktan sonra eskisi gibi mutlu olamadık ve dün bi mekanda karşılaştık saçma sapan konuşmaların sonunda ayrıldık.
Benim vaziyetim yukarıda anlattığım gibi sorularım ise şunlar bi kaç gündür büyü yapıcam daha önce yaptığım büyülerde hiç bunları düşünmedim ama yine de aklımı kurcalıyo. Vicudum temiz olmalı mı? Tırnaklarımda oje varken (bu ayrıntı gereksiz hatta komik gelebilir ama aklıma takılmasına engel değil) olabilir mi? ve aklıma gelmeyen başka hangi vaziyetlerde olmamalı vicut? şimdiden teşekkürler
Benim vaziyetim yukarıda anlattığım gibi sorularım ise şunlar bi kaç gündür büyü yapıcam daha önce yaptığım büyülerde hiç bunları düşünmedim ama yine de aklımı kurcalıyo. Vicudum temiz olmalı mı? Tırnaklarımda oje varken (bu ayrıntı gereksiz hatta komik gelebilir ama aklıma takılmasına engel değil) olabilir mi? ve aklıma gelmeyen başka hangi vaziyetlerde olmamalı vicut? şimdiden teşekkürler