Büyü yapan kişiye okuma yaparken böcekler çıktı ? Yardım

Sabrinam

Kayıtlı Üye
Koruma dualarımı yaptım seccade üstündeyim büyü yaptığın bildiğim kişiye dua niyetinde birşey okuyordum ona dönmesş için fakat daha önce hiç görmediğimiz bir tür çıyan çok ayaklı bir böcek çıktı bana doğru koşmaya başladı çok ilginç bir olay heryer kapalı imkansız benim odam çok arkada
Okuma yaparken büyü bozarken böyle garip olaylarla karşılaşanlar oldu mu ? Bunun açıklaması nedir

Koruma dualarımı yaptım seccade üstündeyim büyü yaptığın bildiğim kişiye dua niyetinde birşey okuyordum ona dönmesş için fakat daha önce hiç görmediğimiz bir tür çıyan çok ayaklı bir böcek çıktı bana doğru koşmaya başladı çok ilginç bir olay heryer kapalı imkansız benim odam çok arkada
Okuma yaparken büyü bozarken böyle garip olaylarla karşılaşanlar oldu mu ? Bunun açıklaması nedir
Eğer cidden bir kırk ayak tarzı ufak bir canlının girebileceği bir yer yoksa fiziksel de olası şeylerden bir tanesi bir varlık hayvan kılığına girmiş olup korkutmak istemiş olabilir, bu tarz bir hayvan görmeniz varlıksal değil enerjisel sebeple de olabilir bir uyarı veya bir şey anlatmak istenilmiş olabilir bu hayvanın ne anlama geldiğine bir bakın derim. Diğer seçenek ise hayal görmüş olabilirsiniz ama gerçekten fiziksel olarak görmüşseniz pek hayal olduğunu sanmam.

Geri