createtherules ©
Kayıtlı Üye
Adam zaten uğraşıyormuş bu işlerle...Bazı insanlar neden bu adamdan şüphelendiği mi dusunebilir . Şimdi sizede bahsetmek istiyorum biz dokuz yıl çocuk sahibi olmak için çabaladık, tıbbi birşey görünmüyordu sağlık sorunu olarak sonra bu bahsettiğim karı koca eşimin aklına girerek kahvaltıya diye beni bir sözde hocaya götürdüler . Bende o an itiraz edemedim baskın çıktıkları için . Tabii bebek istegide var nickimdende anlaşıldığı üzere .. sonra neyse bişey okudu üfledi , bir hafta sonra gelin alın bunu dedi . Bir hafta sonra bu adam eşime bahsedilen muskayi getirdi verdi taktım ben ama şuurum kaydı resmen benim . Evden soğudum , kendimden soğudum artı olarak kafamda sürekli ordan o çıkacak burdan bu çıkacak düşünceleri beni korkutuyordu . E ben zaten kocadan sogumusum çocuğu ne yapayım dedim çıkardım ondan sonra düzelme oldu yavaş yavaş . Ondan bu insanlara güvenmiyorum . Eşime o dönem anlatamadım istemedigimi ama onunda gözü görmedi zaten benim bu düşüncemi . Çok geçmeden de hamile kalınca bu adam eşimin gözünde nasıl bir insana büründü anlarsınız artık . Sonrada eşim değişti yavaş yavaş , koptuk vs . Düşme kısmına gelirsem gören olsaydı ne kadar saçma bı bicimde düştüğümü anlardı . Onu kapalı olan bir terlikte ayağım çıkarak önden düştüm . İçinde yapistiriciya benzeyen bir şey vardı . Yağ olduğu çok aşıkar ama.domuz yağının yapısını bilmediğim için birşey diyemiyorum. Ama yagcoz vs ne denediysem o sıvı çıkmadı aksine su , deterjan degdikce sahada matlasti döndü yapıştı . Tamam bakıyorum hemen , çok teşekkür ederim