"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü mü?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Denizc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Denizc

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar direk konuya giriyorum, bir arkadasim yeni bir eve tasinmisti mutfak dolabinin ustunden cikmis bu kagitlar anlayan varsa ne niyetle yapilmis bizi bilgilendirirse sevinirim. Simdiden tesekkurler.IMG-20221029-WA0008.jpg IMG-20221029-WA0007.jpgIMG-20221029-WA0002.jpg

Büyüyü kimin yaptırdığını nasıl öğrenebiliyoruz acaba?

Isinin ehli biri olursa ogrenir ama bazilari kesinlikle soylemiyor. Neticede bir hedef gosteriyorsun ve insanlarin o sinirle ne yapacagini kestiremezsin.
Anladım ama o kişiye karşı dikkatli olabilmek babinda söylenmesi gerekir diye düşünüyorum. İkram ettiğini yemeyiz, eve davet etmeyiz örnek vermek gerekirse.

Kimse büyüyü yapanı-yaptıranı söylemez. Bu tarz şeyleri yapanlar genelde yakınınızdadır. En basit örnek evinizde muska buldunuz dışarıdan Ahmet ya da Ayşe mi koydu? Hayır evinize girip çıkabilen birisi koydu. Paranoya yapmanıza gerek yok sadece dikkatli olmak yeterli.

Söylerler. Şahitte oldum.
En azından isminde E harfi olan biri diye.
Kendini gizleyen ve hedef saptıran biriyse zorlaşabilir tabi ama çözülmeyecek hicbir sey yok.
Nedense bu harfler sesli harf oluyor genelde. Türk isimlerde e harfi bulunan etrafınızda kaç kişi var?

Bir de Urum açık açık yazmış. Korunma büyü yani zararlı değil. Üstelik fotokopi, çalışmayan büyü yani. Konu kapandı bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri