Büyü mü nedir bu

jun_jandi

Kayıtlı Üye
Şimdi 28 Ağustos kınam 30 Ağustos düğünüm vardı 26 Ağustos günü halam halamın kızı Babannem geldi Ankara dan sakarya ya kına burada düğün izmirde olacaktı halamın kızı benimle kına akşamı oğlan tarafının aracı ile gidecekti İzmir’e 26 Ağustos günü halamın kızı ben ve eski mahalleden komşu kızı beraber benim çatı katında kız kıza uyuduk uyumadan önce bu kuzenim benden 5 yaş ufak ama evlenip 2 yıl içinde ayrıldı eşi iyi çıkmadı onu anlattı aldattı beni 10 bin milyara büyü yaptırdım Hergün hayatı mahvoluyor zevkle izliyorum dedi kardeşleri o hepsi kaza geçiriyor sürekli oh olsun diyorum dedi sonra ben ve komşu kızı konuyu kapatalım dedik neyse kına günü gecesi gittik sabaha doğru benim evleneceğim yerde kuzenim ile kaldık 30 Ağustos günü gelinlik getirdi kaynanam hazırlamaya aldı kuzenim kuaför giydirecek sürekli iğne buluyor gelinlikte kına akşamı giydim acaba bir potluk mu oldu dedi küçük görümcem biri mi batırdı yoksa gelinlikçi mi unuttu dedi ama kadın dikti ve kına günü hiç iğne yoktu birde düğünden bir gün önce eşim evimize benim ona en çok yakıştırdığım gömleği vardı siyah onu getirdi bak aşkım karım en çok sevdiğini ilk getirdim dedi gülerek sarıldık o ara kuzenim yardım edeyim dedi üçümüz vardık düğün oldu ertesi gün oldu 31 Ağustos günü işte 1 Eylül balayı var ve bir gün önceden kıyafet ayarlıyoruz eşimin koyduğu yerde gömlek yok heryere baktık yok baya zaman geçti iki üç gün önce kıyafet düzeltiyorum o ara eşime çeyizine aldığımız sabahlığı içinde kolları bağlanmış iğne çıktı kolunda normalde demir vardı düğünden baya önce görümcemle çıkardım katladım koydum bugün tesadüfen görümceme sordum gelinlikte çok iğne çıktı kapalı değiksin evine kimse girmediği halde düğün olöadan kuzenin iğne bulduğunu söyledi yanlış anlama ama o kızdan şüphe ettim gğnahını almak istemiyorum ama dedi o ara eşim gömlek de kayıp dedi çantamda altın vardı kayboldu benim birde annemi aradım eşya kaybolması korkuttu beni dedi ya okutulursa dedi belki yasaktır ama kusura bakmayın çaresizlikten yazdım uyuyamıyorum kuzenim sonradan aklıma geldi 10 bine eski eşime ayrılıp sevgili yaptı diye büyü yaptırdım dediği çok korktum

Sadece şüphe var. Başka bir şey yok anlaştığınızda. Düğün vs hassas olur insan. boşuna kaygı yapmayın.
Teşekkür ederim kuzenimin eşyalarını koymuştu çantalarını falan bagaja kayınbaba bagajına onun yanında da anne gömleği bulmuş meğerse kirli yapmış çünkü gömleği asmıştı eşim dolaba işte o da arabada bulmuş ama o gün bizim orada unuttuğunu düşünmüş hani yıkadığını falan unutmuş hala düğün telaşı ile kaynanam şu an çok rahatladık içimiz rahat çünkü herkes hani iğne falan etkili değil ama gömlek belki sıkıntı olur falan demişlerdi ama o bulundu içimiz çok rahatladı şükürler olsun bir de dediğiniz gibi biraz kaygılanandım da açıkçası annem de sürekli hani kuzenim ağlıyor muş herkes mutlu ben mutsuzum diye durmak istemiyorum burada düğünlerden nefret ediyorum falan demiş böyle de anlatıyor olaylarda oluyor hep onunla bağdaşıyor açıkçası böyle kuzenime şimdi bir şey de söyleyemiyorum çünkü elimde delil yok bir şey yok içim içimi yiyordu dünden beri çok rahatladım şu an gömlekte çıkmış yani anne arabayı almış kaynanam kirli yatmış çok rahatladı içim teşekkür ederim yine de cevabınız için

Geri