VINERBROOD
Kayıtlı Üye
İyi geceler arkadaşlar.Gercekten cok karışık vee zor durumdayız yardımcı olursanız sevinirim.Nişanlım 6-7 aydır cok farklı davranmaya farklı seykler hissetmeye basladı.Uyku düzeni kalmadı normalde horul horul uyayan adam gitti yerine ufacık cıtırtıda uyanan adam geldi.Sürekli rüyasında 2 3 yaslarında bir kız cocugunun(aynı cocuk)gel beni kurtar dediğini görüp etkisinden kurtulamıyor.Birlikte kaldıgı arkadasları uykusunda surekli dişlerini gıcırdattıgını ve karsısında biri varmış gibi konustugunu söyluyorlar.Durup dururken tuhaf sesler duyup karaltılar sıyah seyler görüyor.Normalde büyüye hic inanmaz hatta bana bir gidelim soralım dediğimde kızardı ama bugun hayatım sana sarılmak istiyorum ama tam sarılackken bir seyler beni arkamdan cekiyor sarılamıyorum dedi bana bakarken içinden bir sey cıkıp beni bogacakmıs gıbı bakıyor nıye oyle kotu bakıyorsun dedıgımde kotu bakmıyorum kı hayatım ben normal bakıyorum dıyor aynayı tutup nasıl baktıgını gosterdıgımde ınanamıyor ki aynalara da bakamıyor cok fazla.Sana bir cok yakınım bırden soguyorum tam senın yanına gelecekken gene bır seyler benı tutup cekıyor gerı dıyor biraz konustuk simdi büyü ihtinali bizi düşündürmeye basladı.bir gergin,sinirli ne dediğibi bilmiyor,kırıyor geciriyor bir seyler surekli bana ozellikle sana kotu seyler yapmamı soyluyor dıyoroyle zamanlarda ne soyledigini de hatırlamıyor.Son bir haftadır da gögsunde bir agrı hissettiğini söyluyor.Yardımcı olur yol gösterirseniz sevinirim.Allah'a emanet olun.