Büyü çıkarma işlemi

ezgicik

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba ben uzın süredir derdine çare arayan biriyim ve bir hocaya gittim annemle ikimiz gittik. Benden tava ve yumurta istedi geyirdim sonra tavaya suyu ben koydum yumurtayı içine batırdım çıkardım bazı dualar okudu sonra tavayı ocağa koydurttu üstüne tepsiyide ben koyduö ve tepsi üzerine Kuran-ı kerim koysuk. Sonr abana izin veriyomusun getirsinler mi diye 3 keremsordu Allah rızası için getirin dedi ve tava oynadı sonra tavanın üstğndekileri aldı içinde topraklar, kurşun levhaya satılmış anahtar paslanmış ve çengelli iğne vardı böyle bmyle 6 tane çıkarıcaz dedi. 2. Sinde kaşığa sarılı bir kemik geldi tavanın üstü yağ içind eoldu ve o koltukta oturuyorsu asla el çabukluğu değil. Ama sonralar bu seanalar nedense durdu 6 tane çıkarıcam dedi şimdi ni işlem yapmıyor bunları naısl getirdi ve kimin yaptığınıda söylemiyor sadece yapan kişi ölmüş birinden ayırmak için yapmış ama herkesi senden soğutmuş sağlıpınjda bozmuş dedi (eski sevgilimin annesinden şüphelendim).
BiraDa ters bi adam çok soru soramıyorum bu nasıl mümkün olabiliyor?

Geçmiş olsun umarım kısa sürede büyülerden kurtulursunuz. Bazı güçlü cinler maddeye nüfuz edip maddeyi hareket ettirebiliyor, Kuran'da da kaybolan bir tahtı ifrit bir cinin Hz Süleymana çabucak getirdiğinden bahsediliyor.

Geçmiş olsun umarım kısa sürede büyülerden kurtulursunuz. Bazı güçlü cinler maddeye nüfuz edip maddeyi hareket ettirebiliyor, Kuran'da da kaybolan bir tahtı ifrit bir cinin Hz Süleymana çabucak getirdiğinden bahsediliyor.
6 tane daha var çıkarıcam dedi ama aylar geçti aynısından yapmadı hazır olmanı bekliyorım dedi o ilk 2 taneyi çıkardığından beri panik ataklarım azaldı ama bedensel olarak daha kötüyüm. Açıklaması şu şekilde onca yıllık şeyler iyileşirken bile insanlar sarsılıyo sabret diyor. El çabukluğu ise kesinlşkle değil. Takmam için içine miski amber koyduğu bir kolye verdi birde hepsinş niye aynı anda çıkarmıyor onuda anlamadım bide ehala böyle bişey nasıl mümkün diye düşünüp duruyorum

Bünyenizin kaldıramayacağını hesap etmiş olabilir. Şifa süreci bazen çok sarsıcı olabiliyor.
Evet dediği seni seanslara hazırlıyorum iyileşmen 1,5 yılı bulucak minik bir yara değil dedi. İçmem için alıç sirkesi verdi bide safranlı su ama saftanlı suyu içtiğimde baya bi kötü oldum. Peki bu getirme olayı nasıl olabiliyor? Yani getirenler cin kesin ama hepsini getirse ve kurtulsam artık... bide ben geçen gün kafa tuttum bu bence safranlı su değil ilaçlımsu diye yardırdım baya hocaya dememem gereken şeyleri dedim ama sonra saftan olduğunu kanıtladı onada pişmanım inşallah bu yğzden yarım bırakmazda diyorum

Evet dediği seni seanslara hazırlıyorum iyileşmen 1,5 yılı bulucak minik bir yara değil dedi. İçmem için alıç sirkesi verdi bide safranlı su ama saftanlı suyu içtiğimde baya bi kötü oldum. Peki bu getirme olayı nasıl olabiliyor? Yani getirenler cin kesin ama hepsini getirse ve kurtulsam artık... bide ben geçen gün kafa tuttum bu bence safranlı su değil ilaçlımsu diye yardırdım baya hocaya dememem gereken şeyleri dedim ama sonra saftan olduğunu kanıtladı onada pişmanım inşallah bu yğzden yarım bırakmazda diyorum
Sizin durumunuz ağırdı hocanız cesurca sizi tedavi etmeye çalışıyorsa ehildir diye düşünüyorum. Verdiği suyu içtiğinizde kötü olmanız gayet normal yani o hissi size varlıklar verir tedaviyi bırakmanızı istedikleri için ve tabi hocanız konusunda vesvese verirler. Bir anda iyileşme olmaz sabırlı olup hocanızın dediklerini yapın.

Sizin durumunuz ağırdı hocanız cesurca sizi tedavi etmeye çalışıyorsa ehildir diye düşünüyorum. Verdiği suyu içtiğinizde kötü olmanız gayet normal yani o hissi size varlıklar verir tedaviyi bırakmanızı istedikleri için ve tabi hocanız konusunda vesvese verirler. Bir anda iyileşme olmaz sabırlı olup hocanızın dediklerini yapın.
Teşekkür ederim cevabınız için vesveseler devam rdiyot acaba şarlatan mı vs diye...

Geri