"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyü Bozma Yardım!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Magic666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Magic666

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese iyi günler. Lafı uzatmadan konuya gireyim biz kuzenimle laf olsun diye s.l.kça bir şey yaptık cadılar kolyesi denilen uygulamayı ondan bana yapmasını istedim ve oda sağolsun "iyi kuzen" hiç itiraz etmeden yaptı :). Daha iki gün geçmeden aynada beyaz bir yüz gördüm ve hızlı adımlarla uzaklaşırken bir gülme sesi duydum, aynı zamanda sürekli içimde bir sıkıntı var kötü hisler var ve şimdi bu büyüden nasıl kurtulacağımı merak ediyorum . Şimdiden teşekkürler...

Cadılar Kolyesi, şu ipe düğüm atmalı olan değil mi? Sonuçta sana yaptığını biliyorsun, acaba sadece korkmuş olabilir misin? Yani durumu bilmen seni şartlamış olabilir kötü şeyler olacağına dair.
Yerinizde olsam ipi yakardım.

Gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı, yakarsam geçer mi emin olamıyorum ve son bir-iki gündür uyku bölünmeleri ve felçleri geçiriyorum. Büyü tutmadıysa bile içimi rahatlatmak için bunu nasıl yapmam gerektiğini öğrenmeliyim bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Ehliyetsiz yola çıkmışsınz, polise yakalndınız, ceza ödiceksiniz gibi düşün.
Yahu madem deneme yapıyorsunuz, neden kötüsünden başladınız?
Yakmak çözümdür evet, ama biraz da inanın herşey biter unutulur, bidaha ki sefere Wicca kanunlarına uyun ki başınıza kötülük gelmesin.
(Wicca kanunlarından biri; Ne istersen yap, ne öğrendiysen kötülük için kullanma. Sonuçlarına katlanırsın) gayet açık ve net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri