"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bürünme(özdeşleşme)?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bhr1990
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bhr1990

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhabalar;
Bir iki forum sitesinde bürünme konularına denk geldim. Bir şeyi imaje ederek(hayal) o şeyin enerjisi ile bütünleşeceğimiz doğrumudur? konuyla pek ilgisi yok ama benzer benzeri çeker yasasına benzettim ben biraz. Yardımcı olursanız memnun olurum. İyi forumlar.

Evet doğrudur , fakat benim bildiğin bürünme Tanrı formlarına bürünmedir, bu da astral çalışmalarda kullanılır. Onun dışında sizin misal bir baykuşu imajine ederseniz ne olur bilmiyorum..

Evet doğrudur , fakat benim bildiğin bürünme Tanrı formlarına bürünmedir, bu da astral çalışmalarda kullanılır. Onun dışında sizin misal bir baykuşu imajine ederseniz ne olur bilmiyorum..

Pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum :) peki bu konuya ek olarak birşey daha sormak istiyorum. Bürünmek istenilen şeyi ne kadar süre imajine etmek doğrudur? 1 dakikadan sonra enerjisine bürünmeye başlandığını okumuştum siz ne düşünüyorsunuz? Teşekkür ederim..

Pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum :) peki bu konuya ek olarak birşey daha sormak istiyorum. Bürünmek istenilen şeyi ne kadar süre imajine etmek doğrudur? 1 dakikadan sonra enerjisine bürünmeye başlandığını okumuştum siz ne düşünüyorsunuz? Teşekkür ederim..

Hissedinceye kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri