blcknghtmr
Kayıtlı Üye
Ben kova burcuyum ve intihar etmeyi düşünseydim kesinlikle bir tabanca alıp kendimi başımdan vururdum. Bu sırada vidyo da çekerdim. İzleyemeyecek olmam kötü...
Başakın titizliği, yayın dengesizliği, akrebin depresifliği intihara sürükleyebilir doğrudur ama kendilerini mi, çevrelerindekileri mi karar veremedim![]()
yay evet anlıyorum
Evet şimdi farkettim...
Olsun yine de intihara sürükleyebilecek kapasitede olduklarını düşünüyorum![]()
Ben "eder" demedim, "ettirir" dedim...
Şaka bir yana burçlara fazla takılmanın gereksiz önyargı oluşturduğunu düşünüyorum...
Buna da katılacağım ama az düşündümde yok dedim bu da yay burçlulara haksızlık olur..Bunları yeryüzünün meleği ilan etmiş Astrologlar..Öyle ya yeryüzünde kötü enerji taşıyan onca insan nasıl olurda bu meleksi insanları kolayca anlayabilir ki..Gerçektende zor görünüyor öyle değil mi?![]()
Ben de "az önce düşündüm de" acaba yay burcu olmasaydınız bunları yazar mıydınız
İyi forumlar
Yay ve kova dünyanın en pozitif burcudur diye birşey yok bence. Benim kızkardeşim kova en yakın arkadaşım kova yahu ne pozitifliğiyaylara gelince ah yayın o tatlı iyimserliği ah o dış dünyaya verdiği 'ben iyi ve ahlaklıyım' mesajı. Bir yay intihar ederse kesinlikle bütün hayatı boyunca olduğunu sandığı iyi ve ahlaklı insan olmadığını anlamasındandır
Yani inkar ettiği gölgesini görmesindendir
İyi forumlar
Yay ve kova dünyanın en pozitif burcudur diye birşey yok bence. Benim kızkardeşim kova en yakın arkadaşım kova yahu ne pozitifliğiyaylara gelince ah yayın o tatlı iyimserliği ah o dış dünyaya verdiği 'ben iyi ve ahlaklıyım' mesajı. Bir yay intihar ederse kesinlikle bütün hayatı boyunca olduğunu sandığı iyi ve ahlaklı insan olmadığını anlamasındandır
Yani inkar ettiği gölgesini görmesindendir
İyi forumlar