"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Burçlar değiştimi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 38107
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ü

Üye silindi 38107

Merhaba arkadaşlar .Ben bir konuyu araştırırken böyle bir haber duydum içinizden astroloji bilimine ilgi duyup onun hakkında bilgi sahibi olan kişiler acaba sorumu cevaplayabilirmi?

Bu konu daha evvelde bir çok kez gündeme geldi, öyle bir şey yok. Herkes doğru dese dahi kendimden bilirim, tam bir koç kadını olduğumu ve asla benden bir balık burcu olmayacağını.

teşekkürler. Diğer aradaşlarında fikrini almak istiyorum
Sevgi ve ışıkla

Burçlar değişmez :) Bu konu niçin durup durup belli aralıklarla gündeme geliyor anlamıyorum.Birileri astrolojiyi yıpratmak için böyle şeyler uyduruyorlar.Batı astrolojisinin kullandığı mevsimsel zodyak takımyıldızlar değil mevsim geçişleri esas alınarak hazırlanmıştır.360 derecelik zodyak ilkbahar-yaz-sonbahar-kış mevsimlerinin başlangıçları baz alınarak 30'ar derecelik 12 eşit parçaya bölünmüştür ve her bir burcun başlangıç derecesi hangi takımyıldızı kesiyorsa o takımyıldızın adı verilmiştir burca.Presesyondan dolayı bu derecelerin karşılık geldiği burçlar günümüzde farklı.Zaten takımyıldızların kapladıkları alanlar da eşit değil ama biz her bir burcu 30 derece alıyoruz.Uzun lafın kısası keramet takımyıldızlarda değil, dolayısıyla bu değişim astrolojik sistemi etkilemiyor.

Bunu bende duymuştum bayaa üzüldüm ulan ben teraziden nasıl vazgeçicem falan diye. bağlandım teraziye bırakamam kolay kolay ki yokmuş çok şükür öyle birşey

Haber sitelerinde dikkat çekmek için en baş sıraya konulmuş şimdi gel insanlara bunun yalan olduğunu anlat işte :banghead:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri