hayati sorgulayan insan Kayıtlı Üye 4 Kas 2020 #1 Dükkanda elektrik panosu üzerinde bulundu. Ne olduğuna dair bilgisi olan var mı? Ekli dosyalar received_357683342181900.jpeg 46.5 KB · Görüntüleme: 41
Absoluta Virtute Burada yokum. Elit Üye 5 Kas 2020 #2 hayatiiyasaa' Alıntı: Dükkanda elektrik panosu üzerinde bulundu. Ne olduğuna dair bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Ne olduğunu bilmiyorum,ama yaydığı negatif enerjisi oldukça fazla. Kimseye de fazla bakmaya tavsiye etmem. Dükkanın işleri nasıl?
hayatiiyasaa' Alıntı: Dükkanda elektrik panosu üzerinde bulundu. Ne olduğuna dair bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Ne olduğunu bilmiyorum,ama yaydığı negatif enerjisi oldukça fazla. Kimseye de fazla bakmaya tavsiye etmem. Dükkanın işleri nasıl?
hayati sorgulayan insan Kayıtlı Üye 7 Kas 2020 #4 Dükkan pastane işleri oldukça iyi ama kafamıza çok takıldı içeriğinin ne olduğu o yüzden merak ettik ne yazdığını
Dükkan pastane işleri oldukça iyi ama kafamıza çok takıldı içeriğinin ne olduğu o yüzden merak ettik ne yazdığını
Absoluta Virtute Burada yokum. Elit Üye 8 Kas 2020 #5 hayatiiyasaa' Alıntı: Dükkan pastane işleri oldukça iyi ama kafamıza çok takıldı içeriğinin ne olduğu o yüzden merak ettik ne yazdığını Genişletmek için tıkla ... Sevindim. Yine de bunu yakıp bı arınma işlemi yapmakta fayda var.
hayatiiyasaa' Alıntı: Dükkan pastane işleri oldukça iyi ama kafamıza çok takıldı içeriğinin ne olduğu o yüzden merak ettik ne yazdığını Genişletmek için tıkla ... Sevindim. Yine de bunu yakıp bı arınma işlemi yapmakta fayda var.