"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bunu başka yaşayan var mıdır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hopemore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hopemore

Kayıtlı Üye
Gusül abdesti alarak güne başladığımda her şey sanki daha kötü oluyor regl dönemi bitince gusül alamadığım zamanlar çok tuhaf şekilde her şey yolunda gidiyor ama. Veya sınavın ortasında besmele çekmeyi unuttuğumu hatırlayıp besmele çekiyorum ve sınavın geri kalanı çok kötü geçiyor. Yaşayan var mı böylesini merak ediyorum.

Anladığım kadarıyla sizle uğraşan bir sufli cin olabilir. Dini vecibeleri yerine getirmeyip uzak kaldığınızda herşey daha iyi olacakmış gibi gösteriyor olabilirler. Size yardım ediyorlarmış gibi görünmek için.
Korumanızı eksik etmeyiniz. sitede vardı bildiğim kadarıyla ayetelkürsi korumasını günlük olarak yapabilirsiniz.

Belki kendi murphy kanunlarınızı yaratmışsınızdır tabi bu işin espirisi.Kendizi kaya tuzu veya deniz suyuyla ovalayın, negatif enerjilerden arındığınıza dair niyet edin.İnançlar eylemlere doğru gider.Site içerisin de arınma cümleleri, basit çözümlü uygulamalar var.Esenle kalın.

Belki kendi murphy kanunlarınızı yaratmışsınızdır tabi bu işin espirisi.Kendizi kaya tuzu veya deniz suyuyla ovalayın, negatif enerjilerden arındığınıza dair niyet edin.İnançlar eylemlere doğru gider.Site içerisin de arınma cümleleri, basit çözümlü uygulamalar var.Esenle kalın.

Teşekkür ederim

Anladığım kadarıyla sizle uğraşan bir sufli cin olabilir. Dini vecibeleri yerine getirmeyip uzak kaldığınızda herşey daha iyi olacakmış gibi gösteriyor olabilirler. Size yardım ediyorlarmış gibi görünmek için.
Korumanızı eksik etmeyiniz. sitede vardı bildiğim kadarıyla ayetelkürsi korumasını günlük olarak yapabilirsiniz.

Teşekkürler

Geri