"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bunların ne oldugunu merak ediyorum yardımınız bekliyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hepsi Arapça ama içeriği için yardımcı olamayacağım ama büyük ihtimal büyü gibi geldi bana.

hepsi Arapça ama içeriği için yardımcı olamayacağım ama büyük ihtimal büyü gibi geldi bana.

teşekkür ederim . madalyonda arapça mı ? içeriginin ne oldugunu bilmem lagzım çünkü daha fazlası var bunlar sadece birkaçı bunların tamamı üzerimdeyken arazide yılanın bana yaklaşamadıgını gördüm ve bunu daha önce taşıyan akrabalarımında söyledigine göre kurşun isabet etmemiş güçlü bi tılsım gibi geldi içerigiyle yardım ederseniz çok sevinirim

Bu madalyonları nereden bulduğunuzu sormak istiyorum. Aileden mi kaldı, Yoksa Zamanında özel olarak yaptırıldı mı?

Birincisi şahmeran duası.Eskinden anadoluda kullanılırdı.Yılan ve akreplerden korunma adına.Diğerlerini bilmiyorum.

Bu madalyonları nereden bulduğunuzu sormak istiyorum. Aileden mi kaldı, Yoksa Zamanında özel olarak yaptırıldı mı?

bu madalyon olmasında ziyade bilmedigim bi dilde isteginizi büyü olarak yazıyorsunuz kagıda sonra boyaya bu madalyonu batırıp kagıdı mühürlüyorsunuz sonra kagıdı yakıp yada gömüyorsunuz yazdıgınız gerçege dönüşüyor diye annanem anlatırdı hep hepsi annanemin büyükbasından kalma kagıtları kendi yatırmış madalyonu bir kadından almış hepsi çok eski tahrip olmuşlar kagıtlardan bayagı var tılsım özellikliler ayrıca ama içerigini bilmedigimden çok fayda saglamıyor ama cin silah akrep yılan kılıç nazar beddua büyü vs . gibi şeyler koruma özelligi var bizzat şahit oldum içerigini bi bilebilsem kopyalatmayı düşünüyorum

birincisi yilan ve haseratlardan korunmak için, ikincisi de korunmak için yapilmis ama uçuncusunu ben de anlamadim

Madalyon sayılardan ibaret. madalyonun altında ''yerham'' yazıyor onu okuyabildim. bana da başta büyü gibi geldi ama muska da olabilir..

birincisi yilan ve haseratlardan korunmak için, ikincisi de korunmak için yapilmis ama uçuncusunu ben de anlamadim

Aynen söylediğiniz gibi. 3. Olan Arapça sayılardan oluşuyor. Bir konuda yapılan bir çalışmanın ebced kullanılarak sayıya dönüştürülmesi kim bilir ne için yapıldı. Örneğin

cebbar ismi ile cami ismi birleştirme yapılır sonra onlar bazı tekniklerle özel bir kelimeye dönüştürülür. Sonra o kelime harf harf çıkarılıp . Harfin karşılığı olan sayıya dönüştürülür. 12 ebced türü 99 esma binlerce ayet var kim bilir ne için yapıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri